Pentru persoanele care au nevoie de o pereche de ochelari de soare sau de vedere, pentru cei care pun accent atat pe calitate cat si pe valoarea estetica a produselor selectionate, magazinul online optiplaza.ro le pune la dispozitie toate produsele necesare in acest sens. Cu o traditie de peste 14 ani pe piata din tara si zeci de magazine pe tot teritoriul Romaniei, OptiPlaza este lider de piata pe segmentul retail pentru ochelari de soare, rame si lentile de contact. Magazinul are un portofoliu de produse foarte bogat si diversificat, cu modele noi, din materiale inovatoare si cu decoruri avangardiste.

Magazinul online comercializeaza produse apartinand brandurilor de prestigiu la nivel international precum Oakley, Ray-Ban, Guess, Police, Carolina Herrera, Dolce & Gabanna sau Polar Glare, iar lista poate continua. Brandurile luxury includ nume precum Dior, Dita, Giorgio Armani, Miu Miu, Silhouette si Tom Ford, iar lista nu se opreste aici. Misiunea oamenilor din spatele acestui magazin este aceea de a oferi clientilor solutii personalizate in materie de optica, adaptate stilului de viata si necesitatilor fiecarei persoane in parte.

Reprezentantii magazinului pun accent pe calitatea produselor oferite, orientarea catre client, implicarea in comunitate dar si pe responsabilitatea pe care o au in fata clientilor pentru care ochelarii inseamna un liant important in contactul cu lumea exterioara. Practic, ce pot comanda clientii din acest magazin? Ochelari de soare pe care ii pot alege in functie de forma ramei, tipul acesteia, brand si tipul lentilei, ochelari de vedere pentru care au nevoie de reteta de la medic in acest sens dar si lentile de contact de cea mai buna calitate, Bausch +Lamb, Ciba Vision si Joshnson& Johnson.

Comanda se realizeaza rapid, prin crearea unui cont online, adaugarea produselor in cosul virtual si confirmarea acesteia dupa care urmeaza procesarea de catre specialistii companiei, livrarea in maxim 3 zile lucratoare si asigurarea transportului prin curierat rapid care, pentru comenzi mai mari de 200 de lei este gratuit. In concluzie, magazinul online Optiplaza este locul perfect de unde oamenii isi pot comanda ochelari de soare, de vedere, lentile de contact la cel mai bun raport calitate-pret!

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Optiplaza.ro