Optilumiere.ro este magazinul online care a aparut pe piata din dorinta de a asigura oamenilor cu probleme de vedere sau celor care nu au astfel de afectiuni o viziune mai buna indiferent de anotimp. Optilumiere comercializeaza atat ochelari de soare, de vedere, cat si lentile de contact. Gama de ochelari pe care o pun la dispozitie acesti specialisti ofera calitate, anduranta dar si diversitate iar clientii se vor declara multumiti.

In urma unui consult de specialitate si numai pe baza de reteta si prescriptie medicala, clientii pot achizitiona modele de ochelari de vedere dar si lentile de contact online. Ochelarii de soare pot fi comandati de catre oricine, fara prescriptie medicala. Pentru a vedea “lumea in HD” persoanele cu deficiente de vedere pot apela la expertii Optilumiere care asigura cea mai inalta calitate a produselor si pun accent pe fiecare detaliu, oferind servicii de optica medicala impecabile.

Clientii pot, pe baza prescriptiei, sa isi aleaga ramele si lentilele potrivite, sa isi aleaga lentilele de contact perfecte si sa achizitioneze tot din acest magazin online accesorii pentru intretinerea acestora. Sunt comercializate numai lentile de inalta performanta, produse cu o durata de utilizare ridicata oferind cel mai ridicat grad de satisfactie, pentru care o intreaga echipa de specialisti munceste pentru a obtine produse unice, special create necesitatilor optice ale oamenilor.

Comanda se da online, prin crearea unui cont de client si asigurarea tuturor informatiilor necesare livrarii. Livrarea se face in maxim 14 zile lucratoare pentru produsele lucrate pe baza prescriptiei sau in 3 zile lucratoare pentru produsele ce nu necesita prescriptie prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Suma minima pentru transport gratuit este de 300 de lei.

In cazul in care produsul nu este conform asteptarilor sau standardelor clientilor, poate fi returnat in maxim 30 de zile din momentul primirii cheltuielile fiind suportate de catre client. Asadar, pentru imbunatatirea vederii, pentru a investi in ochelari de soare care chiar sa protejeze ochii de razele UV si in ochelari de vedere care sa aduca un plus de beneficii purtatorilor, magazinul online Optilumiere este alegerea perfecta!

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Optilumiere.ro