Problemele de vedere dar si necesitatea unor ochelari de soare sunt din ce in ce mai pregnante in randul omului modern a carei vedere este afectata de folosirea excesiva a telefonului mobil, a laptopului sau de activitati in domeniul IT spre exemplu. Magazinul online Optiblu.ro este locul perfect de unde clientii isi pot achizitiona ochelarii de vedere pe baza de prescriptie medicala, ochelari de soare sau lentile de contact, de la cele mai importante branduri de renume national si international.

Cu alte cuvinte, magazinul online Optiblu ofera clientilor posibilitatea de a avea o vedere buna si o protectie perfecta impotriva razelor soarelui dupa achizitionarea de ochelari marca Alexander Macqueen, Bvlgari, Carrera, Cartier, Celine, Christian Roth, Diesel, Dior, DIta, Dolce Gabbana, Elie Saab dar si Emporio Armani, Gucci, Hugo Boss si Fendi iar lista poate continua. Din magazinul online clientii isi pot comanda ochelari de vedere pentru dama, barbati sau copii, dar si cu rama unisex, dar si accesorii de curatare, lavete si tocuri pentru depozitarea in siguranta a acestora. Oferta la ochelari de soare include aceleasi caracteristici, in vreme ce lentilele de contact ce pot fi comandate sunt zilnice, lunare sau bilunare, pentru miopie sau hipermetropie, astigmatism sau torice si lentile multifocale sau prezbiopie.

Pentru cei care cauta o idee de cadou inedita, exista cardul cadou OptiBlu pe care oamenii il pot darui celor dragi despre care stiu ca au probleme cu vederea si pentru care o pereche noua de ochelari de soare sau de vedere, ori chiar o pereche de lentile de contact ar fi o mare surpriza. Dupa ce clientii isi fac un cont in acest magazin online, pot da o cautare in oferta de produse, isi pot alege perechea de ochelari sau de lentile de contact mult dorita si apoi pot plasa comanda pe baza prescriptiei de la medic.

Livrarea produselor se face in maxim 4 zile lucratoare daca se afla pe stoc si in maxim 4 saptamani daca au nevoie de ajustari speciale, cu mentiunea ca modalitatile de plata sunt diverse, de la varianta numerar la livrarea coletului, prin ordin de plata, online cu cardul.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Optiblu.ro