Onore.ro este un magazin online exclusiv persoanelor de sex masculin, de unde pot fi achizitionate articole vestimentare pentru garderoba personala, capabile sa asigure o tinuta eleganta.

Pagina fiecarui produs este dotata cu imagini reprezentative la o calitate optima pe care puteti folosi functia zoom pentru o vizualizare cat mai precisa si amanuntita. Totodata, pe pagina produsului veti gasi pretul initial urmat de reducerea atasata acestuia.

Toate produsele sunt cu pana la 30% sub pretul pietei, acest lucru realizandu-se prin raportare la preturile practicate de primele 10 magazine online disponibile din motorul de cautare Google. Diferenta dintre pretul afisat pe magazin si pretul mediu din piata poate fi observata cu usurinta pe pagina articolului vestimentar in partea dreapta, sub valoarea care se returneaza si care poate fi folosita pentru comenzile viitoare.

O miscare benefica oferita de acest magazin pentru tot clientii sai, este aceea de a da inapoi 10% din valoarea fiecarei comenzi plasate, sub forma de cupon de reducere, daca nu optati pentru transport gratuit. Daca sunteti la prima comanda, cuponul de reducere dobandit va fi disponibil incepand cu a doua comanda.

In cazul in care comanda dvs. depaseste suma de 130 lei veti primi transport gratuit si veti ajunge in situatia in care trebuie sa alegeti intre cuponul de reducere pe care l-ati dobandit in urma comenzii anterioare, si transportul gratuit al comenzii curente.

In momentul de fata, magazinul Onore se mandreste cu 5 ani de experienta, 10 parteneri loiali, 3221+ accesorii livrate, 2065+ clienti multumiti.

Daca va abonati la newsletter, nu doar ca veti primi ofertele si reducerile saptamanii ci si un ghid gratuit de 8 pagini din care puteti sa aflati informatii interesante despre accesorii.

Politica de retur si schimb. Conform legislatiei in vigoare, dar si cu ajutorul formularului de retur pe care trebuie sa-l completati aveti dreptul sa returnati produsele in termen de 30 de zile. Trebuie sa returnati produsele impreuna cu toate documentele insotite, dar si cu eventualele cadouri (unde este cazul).
Daca doriti sa schimbati unul dintre produse, trebuie sa completati acelasi formular. De retinut, acolo unde exista o diferenta intre costul produsului pe care l-ati achizitionat si cel cu care doriti sa-l schimbati, aceasta va fi achitata de catre Onore in contul bancar pe care l-ati mentionat in formularul de schimb sau de catre dvs. la primirea produsului.

Politica de livrare. Coletul dvs. va fi expediat prin intermediul firmei de curierat DPD Curier la pretul de numai 13 lei. Termenul de livrare variaza, dar nu este mai mare de 48 de ore. Atat in header-ul site-ului (sub pagina contul meu), cat si in pagina fiecarui produs si in pagina cosului de cumparaturi veti observa data estimativa de livrare. Aveti posibilitatea, daca preferati bineinteles, sa ridicati personal coletul fara niciun cost suplimentar, in termen de 24 ore din momentul plasarii comenzii, in showroom-ul din Winmarkt Ploiesti, et 1, pasarela (Bd. Republicii, nr. 17-25). Orar de functionare showroom 09:00-20:30, de luni pana duminica. In momentul in care coletul a fost expediat, veti primi un e-mail care contine factura fiscala, codul AWB si url-ul unde-l puteti interoga pentru a urmari traseul comenzii si datele de contact DPD Curier.

Mai jos aveți dreptul să votați și să vă scrieți experiențele pe care le-ați întâmpinat cu produsele, cât și îndrumări referitoare la cum ar putea să se îmbunătățească serviciile magazinului în viitorul apropiat.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Onore.ro