Unul din cele mai cunoscute site-uri de anunturi din Romania, pentru care se face in mod constant si reclama la televizor, Olx.ro este foarte apreciat de toate categoriile de cumparatori si vanzatori. Pe OLX pot intra atat cei care doresc sa isi cumpere produse mai ieftine, atat noi cat si second hand, mai mult sau mai putin folosite, cat si cei care doresc sa vanda unele produse de care nu mai au nevoie. Tot pe Olx persoanele interesate isi pot oferi serviciile sau pot caute prestatori de servicii la un pret mult mai avantajoase decat ceea ce se gaseste pe piata. Pentru a posta un anunt pe Olx, lucrurile sunt foarte simple: utilizatorul apasa pe butonul Adauga un anunt nou, isi creeaza un cont sau continua cu cel de Facebook, completeaza toate datele necesare, ataseaza fotografii si asteapta confirmarea ca produsul sau serviciul este disponibil online. Pentru a raspunde unui anunt pe OLX, persoanele interesate au oportunitatea de a intra in legatura directa cu cel care a postat anuntul, fie prin mesaj, fie telefonic.

Categoriile disponibile pe Olx sunt: auto, moto si ambarcatiuni, imobiliare, moda si frumusete, casa sai gradina, animale de companie, agro si industrie, locuri de munca, electronice si electrocasnice, mama si copilul, sport, timp liber si arta, oferte de cazare, servicii si echipamente firme. Cu alte cuvinte, persoanele interesate isi pot gasi de munca pe Olx, pot oferi spre adoptie animale de companie, pot vinde, inchiria sau cumpara o locuinta, pot incepe o afacere, isi pot incepe o afacere, isi pot cumpara o masina sau isi pot renova casa gasind meseriasii potriviti.

Olx.ro este cel mai mare site de anunturi online care ofera posibilitatea de a posta anunturi gratuite tuturor celor interesati, dar si de a intra usor in legatura cu cei care publica anunturile. Cei care doresc sa vanda rapid si usor, sa cumpere un produs sub pretul pietei sau sa investeasca intr-un bun de valoare fara a plati preturi exorbitante sunt invitati pe acest site. Olx ofera posibilitatea de livrare cu verificare, ofera ajutor si sprijin celor care acceseaza pentru prima data site-ul, dar si conditii de utilizare extrem de simple si de avantajoase.