Magazinul online Okian.ro se adreseaza cumparatorilor pasionati de citit, de lectura, dar si persoanelor care sunt interesate de jocuri educative pentru cei mici, diferite accesorii si cadouri pentru prietenii bibliofili precum si elevilor si studentilor. In cadrul acestei librarii online care exista pe piata inca din anul 2007, sunt peste un milion de carti atat in romana cat si in engleza, in toate domeniile, atat beletristica, dar si medicina, stiinte si ultimele aparitii in diferite domenii. Experienta personalului magazinului online de carti a facut posibila introducerea, pe parcurs, a mai multor categorii de produse. Asadar, cartile sunt in centrul atentiei cumparatorilor insa jocurile educative pentru copii sau micile cadouri au si ele un rol aparte. Parintii vor gasi jocuri de matematica distractiva, jocuri de sortare, de colorat, puzzle, seturi de animale, de popice sau de spuma modelatoare, precum si jocuri de societate si puzzle-uri.

Mai mult decat atat, in categoria produselor comercializate sunt incluse si accesoriile ce vor fi apreciate de orice cititor inrait, de la agende si jurnale pana la calendare, cani, carduri cadou, postere, kituri, decoratiuni, semne de carte, scrisori sau felicitari caligrafice sau accesorii pentru birou. Sectiunile cele mai importante ale site-ului Okian includ cartile din serii de succes, iar aici sunt demne de mentionat si cartile pentru copii Usborne, cartile editurii Macmillan, carti in limba engleza si manualele necesare copiilor de la clasa 0 pana la clasa a XIIa. Jocurile si accesoriile de tip cadou sunt categorii aparte, alaturi de alte categorii ce prind foarte bine la public, cartile si figurinele Harry Potter si Game of Thrones.

Nu este nimic mai simplu pentru cumparatori decat sa comande cartile preferate si accesoriile de pe site-ul Okian. Fiecare carte este insotita de o descriere amanuntita si de una sau mai multe fotografii conludente. Comanda se plaseaza foarte simplu si rapid, transportul se face prin curierat sau prin Posta Romana la preturi rezonabile iar inscrierea pe site pentru a crea un cont de utilizator nu dureaza mai mult de cteva minute. Okian reprezinta doar o punte de legatura intre cititor si lumea cartilor!

Costul de livrare este de 15 lei. Beneficiați de transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 150 lei. Un produs comandat poate fi returnat în termen de 30 de zile de la primirea lui. Suma vi se va returna în termen de maxim 14 zile calendaristice de la recepționarea produsului în depozitul companiei.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Okian.ro