Magazinul online de incaltaminte Officeshoes.ro isi deschide portile virtuale tuturor clientilor care se arata interesati de achizitionarea unei perechi de incaltaminte deosebite, potrivite pentru tinutele office si nu numai. Pe aceasta pagina web clientii vor gasi cea mai trendy incaltaminte sport, casual, office dar si elegante, colectii intregi in functie de anotimp, produse comode si confortabile. Toate produsele apartin unpr marci de renume international, precum CAT, Converse, Lauren, Lacoste, Blink, Hunter sau Timberland, iar lista poate continua.

Care este publicul tinta al acestui magazin online? Publicul tinta este atat de larg incat oricine isi poate comanda o pereche de incaltari de pe aceasta pagina. Modelele de incaltari sunt potrivite deopotriva pentrudoamne, domni si copii, sunt prezentate in amanunt si au fotografii foarte bine realizate. Incaltamintea se va potrivi in piciorul cumparatorului deoarece tabelul de numere corespunde realitatii. Ce trebuie sa faca potentialii clienti pentru  beneficia de o pereche de incaltari pe placul lor?

In primul rand trebuie sa isi faca un cont in magazinul online Office Shoes, sa se autentifice, sa caute conform categoriei de produse in care se incadreaza modelul de incaltari dorite produsul ideal, sa citeasca cu mare atentie descrierile si sa isi cantareasca foarte bine optiunile pentru a nu da gres cu alegerea facuta. Dupa ce acest pas este realizat, urmeaza finalizarea si confirmarea comenzii dupa care, pentru ca incaltamintea sa fie livrata la domiciliul clientului, trebuie efectuata plata fie in sistem ramburs sau cu cardul.

Livrarea produselor se face prin intermediul unei companii de curierat rapid, in cateva zile lucratoare de la confirmarea comenzii, iar clientii au posibilitatea in 14 zile calendaristice sa returneze produsul sau sa ceara reorezentantlilor departamentului de relatii cu clientii schimbarea acestuia din cauza ca numarul nu este cel potrivit. Magazinul online Office shoes se adreseaza tuturor cumparatorilor care pun accent pe cat de confortabile si usor de purtat sunt incaltarile, nu pe cat de ieftine sunt.