Ochelarii sunt necesari la un moment dat persoanelor care au probleme de vedere, dar și celor care îmbătrânesc și vederea începe să le slăbească. De asemenea, ochelarii de soare sunt indispensabili femeilor, bărbaților și copiilor în condițiile în care soarele este foarte puternic și au nevoie de protecție împotriva razelor UV. Așadar, magazinul online Ochelarivintage.com are o ofertă foarte variată de lentile de contact, ochelari de soare, ochelari sport sau lentile colorate, precum și de soluții de curățare, la cel mai bun raport calitate-preț. Magazinul Ochelarivintage.com are ca și obiect de activitate Optica și activează de câțiva ani pe piața din România, oferind clienților ochelari de soare, de vedere, rame și lentile de contact, aparținând celor mai importante branduri cum ar fi Carolina Herrera, Police Eyewear, Hugo Boss sau Cacharel.
Clienții beneficiază în mod constant de reduceri și oferte foarte bune pentru produsele originale, iar în cazul în care nu sunt mulțumiți de ceea ce au primit și doresc să returneze produsele, aceștia își vor primi banii înapoi sau pot schimba comanda.

Magazinul Ochelarivintage are ca și principal scop satisfacerea cerințelor clientului, oferindu-i produse calitative variate: garantat, acesta se bucură de unele din cele mai mici prețuri de pe piață, începând de la 39 de lei pentru produse originale, cu posibilitatea efectuării plății securizate cu cardul online, cu drept de retur de 14 zile garantat și un toc de ochelari cadou. În plus, la selectarea metodei de plată cu cardul, veți beneficia de o reducere de 5%.

Livrarea produselor se face rapid și simplu, în 24-48 de ore de la plasarea comenzii, iar ridicarea se poate face și din showroom cu adresa Bulevardul Iuliu Maniu nr. 7 București. Din magazinul online, clienții își pot alege ochelari Cat Eye, vintage, ochelari de soare de femei și bărbați, existând posibilitatea de montaj lentile pentru orice tip de ochelari. Plasarea unei comenzi în magazinul online Ochelari Vintage este cea mai bună alegere a clienților care într-adevăr au nevoie de o soluție ajutătoare.
Totodată, pe site sunt disponibile și articole explicative care ajută clienții să găsească brandul și tipul de ochelari care li se potrivește și să îl comande în cele mai bune condiții. Prin simpla abonare la newsletter, veți primi o reducere de 5%.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Ochelarivintage.com