Uneori, o suma relativ mica de bani poate salva vieti. Alteori, fara acea suma de bani oamenii nu isi pot cladi un viitor, nu pot face o calatorie importanta, nu pot aplica pentru niste cursuri, etc. In cazul in care nu exista nimeni dispus sa ii ajute, niciun prieten sau ruda care isi ofera ajutorul financiar, oamenii pot apela la o solutie alternativa, si anume la Oceancredit.ro. Aceasta institutie financiara nebancara ofera solutii pe termen scurt persoanelor fizice, imprumuturi mici in rate scurte.

Concret, toate persoanele care au implinit 18 ani si au o carte de identitate valabila, un card bancar valid pot aplica la acest tip de credit. Cum functioneaza acest sistem? Simplu! Oamenii interesati sunt invitati sa isi creeze un cont Ocean Credit, sa se conecteze cu Facebook, sa isi adauge datele personale si cele financiare, sa aleaga suma dorita si sa semneze contractul electronic. In cateva ore va primi si suma de care are nevoie direct in cont.

Este atat de simplu ca oamenii sa obtina bani cu imprumut in ziua de astazi incat nici u sunt necesare date legate de contul bancar sau de locul de munca al persoanei in cauza. In plus, acest serviciu este disponibil non-stop pentru persoanele care au nevoie de sume de pana la 3500 de lei. Imprumutul se acorda pe o perioada de maxim de 90 de zile, iar dobanda este de 5.97%.

Creditul va fi rambursat prin debitarea cardului de catre Ocean Credit sau depunand banii la CEC. Transparenta este totala, astfel incat clientii pot verifica in permanenta suma pe care trebuie sa o achite iar in cazul in care acestia nu pot rambursa imprumutul la timp, le pot scrie specialistilor pe e-mail pentru a incerca sa gaseasca impreuna o solutie potrivita in acest sens.