Magazinul Obio.ro s-a deschis în anul 2012 din dorința de a oferi produse naturiste, bio și ecologice la prețuri accesibile. Așa se face că, în momentul de față, Obio.ro se află în topul magazinelor bio online din țară, având în stoc câteva mii de produse bio (atât din țară, cât și din afara țării).
Adepții unui stil de viață sănătos știu că produsele bio reprezintă alegerea ideală pentru un organism plin de energie care are nevoie de nutrienți și nu de calorii (proteinele trebuie să provină din surse bio, nu din coloranți și îndulcitori artificiali sau alimente procesate).

Astfel, pe Obio.ro găsiți o gamă largă de produse precum suplimente, cosmetice, alimente, băuturi, deserturi sau produse bio pentru casă. în plus, fiindcă Obio.ro susține producătorii românești, a decis să comercializeze produse bio românești, produse pentru sportivi, miere și alte produse apicole.
În ceea ce privește serviciul Relații Clienți, o echipă formată din oameni responsabili oferă consultanță oricui este interesat de domeniul produselor bio și răspunde la întrebări în intervalul orelor 10:00-17:00, de luni până vineri.
Produsele comercializate sunt avizate conform legislației române și europene în vigoare.

Produsele comandate sunt atent împachetate și livrate în termen de 24-48 de ore prin intermediul firmelor de curierat Fan Courier sau Cargus, respectiv DPD în țările din Uniunea Europeană. Pentru comenzile mai mici de 250 de lei, veți achita o taxă de transport de 15 lei, iar pentru comenzile mai mari de 250 lei, livrarea va fi gratuită.
Conform legistlației în vigoare, aveți dreptul de a returna produsul comandat în termen de 15 zile. Deoarece este vorba de produse alimentare, se acceptă pentru retur doar produsele sigilate, fără urme de utilizare.
În plus, alte avantaje ar fi existența reducerii de fidelitate și posibilitatea efectuării plății în până la 8 rate lunare fără dobândă.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Obio.ro