Magazinul Aoro.ro se numește de acum Notino.ro. Pe magazinul online Aoro.ro veți găsi mai multe tipuri de produse însă magazinul este cunoscut mai ales pentru parfumuri. Pe site veți găsi parfumuri, produse pentru păr, produse cosmetice, produse pentru îngrijirea tenului, machiaj, igienă dentară, etc. Magazinul Aoro.ro aparține companiei NOTINO. Magazinul a fost lansat în anul 2004 iar de atunci a dobândit experiență, clienți fideli dar și-a mărit și gama de produse. Dacă la început magazinul avea ca produse de bază parfumurile, astăzi pe site regăsim o gamă vastă de produse. Aoro.ro se evidențiază prin parfumurile sale originale așa că pe site riscurile să existe produse contra-făcute este 0. Toate produsele afișate pe site sunt originale și provin doar de la distribuitori autorizați. Aoro.ro este unul dintre cele mai populare magazine din România și printre primele atunci când vine vorba de gama de parfumuri disponibilă. Magazinul comercializează anual peste 1.000.000 de produse.

Produsele din gama parfumurilor sunt clasificate în funcție de concentrația esenței și astfel avem:

  • Parfum – 15-30% esență în concentrație. Are un miros puternic și durabil.
  • Apa de parfum – 8-15% esență în compoziție.
  • Apa de toaletă – 4-8% esență în compozișie. Este cel mai popular produs și folosit produs.

Pe pagina fiecărui produs vi se vor afișa detalii importante precum: dacă livrarea este gratuită, compania ce va transporta produsul dar și data estimare pentru livrare. Când vine vorba de parfumuri, produsele pot avea o cantitate diferită.(50 ml, 100 ml, etc). De asemenea, ratingul utilizatorilor cu privire la aspectul flaconului, persistența parfumuri, intensitatea și impresia generală vor fi afișate cu stele de la 1 la 5. Comentariile trimise de utilizatori vor fi de asemenea afișate pe pagina produsului, sunt foarte utile și informative. Blogul magazinului se poate vizita la adresa www.aoro.ro/articole/, pe blog veți găsi articole și sfaturi cu privire la produsele comercializate pe site.

Transportul este gratuit la comenzile mai mari de 250 lei. Costul de transport este de regulă 15 lei la comenzile de sub 250 lei. Livrarea se poate efectua prin Fan Courier sau Urgent Cargus. La trimiterea comenzii, puteți selecta opțiunea de asigurare a coletului la un preț de 3 lei. În cazul pierderii sau deteriorarea bunurilor, vi se vor trimite altele noi. Produsele se pot returna în termn de 90 de zile de la data primirii coletului.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Notino.ro