Începând activitatea în 2013, magazinul NoSugar Shop a reușit să devină cel mai mare magazin online de produse fără zahar de la noi din țară. Prin rețeaua de distribuție, NOSugarShop.ro a oferit produse de calitate unui număr de peste 10.000 de clienți din România.
Acest proiect a pornit din dorința de a susține persoanele afectate de diabet și de a transforma alimentația sănătoasă într-un obicei, pentru o viață mai ușoară și mai echilibrată. Magazinul pune la dispoziție o gamă completă și variată de produse, capabile să satisfacă atât nevoile simple, cât și cele mai exigente gusturi.
Echipa din spatele magazinului online are ca scop sprijinirea diabeticilor de toate vârstele, oferind produse la prețuri decente și accesibile. Printre numeroasele categorii, amintim câteva precum Cereale, Seminte și Nuci; Condimente, Esențe și Coloranți; Dieta Atkins, DUKAN, HOLISTICA; Faină, Paste și Orez; Fructe și Legume; Îndulcitori; Sosuri sau Produse fără GLUTEN.
Pe lângă comerțul online, cei de la NOSugarShop.ro au reușit să stabilească parteneriate cu cabinete și centre medicale specializate, în scopul susținerii și al unei informări corecte, concrete și continue a clienților.
Produsele comandate vor fi livrate în termen de 24/48 de ore de la momentul confirmării comenzii, iar transportul acestora va fi asigurat de un serviciu de curierat rapid.
Magazinul online NOSugarShop.ro comercializează doar produse alimentare uscate/ambalate/sigilate, în condiții ireproșabile, aflate în termenul de garanție oferit de furnizori, calitatea produselor fiind garantată de către producătorii și/sau furnizorii acestora.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe NOSugarShop.ro