Oamenii inca iubesc cartile. Atat cei mari cat si cei mai mici isi doresc sa citeasca, sa se informeze, sa gaseasca subiecte interesante intre paginile unor carti foarte apreciate. Editura Niculescu pune la dispozitia pasionatilor de lectura carti pe toate gusturile, pentru toate varstele, din toata tara, prin intermediul site-ului Niculescu.ro.

Aceasta editura, infiintata in anul 1993 cu domeniul de interes axat mai mult pe limbi straine, carte scolara si dictionare, garti, ghiduri de calatorie si beletristica, dar si pe carti pentru copii si lucrari de informare, si-a propus sa ajute cititorii romani care nu au posibilitatea sa ajunga zi de zi sau ori de cate ori au nevoie intr-o librarie, oferindu-le lucrari de prestigiu la ei acasa. Este suficient ca oamenii sa intre pe site, sa isi aleaga cartea sau cartile preferate sau necesare, de le comande si in cateva zile acestea ajung la domiciliu. In plus, in cadrul editurii sunt incurajati autorii romani din randul profesorilor universitari, cercetatorilor siscriitorilor.

Activitatea editoriala include si participarea la programul de editare a manualelor scolare alternative, dar si distribuirea lucrarilor Oxford University Press. Pentru a cumpara o carte, este suficient ca oamenii sa isi aleaga produsele, sa le adauge in cosul de cumparaturi virtual, sa aleaga modalitatea de livrare si de plata, sa isi creeze un cont de utilizator si sa lanseze comanda. Dupa confirmarea acesteia, nu dureaza mai mult de 2-3 zile lucratoare pana ce cartile sunt livrate, iar curieratul nu are costuri mari. Pentru comenzi ce depasesc valoarea de 100 de lei, cheltuielile de transport sunt gratuite.

Practic, din cadrul magazinului online doritorii pot cumpara carti pentru scoala, carti de fictiune, carti de copii si tineret, enciclopedii, manuale, ghiduri de calatorie sau de conversatie, dictionare si multe alte carti de valoare. Preturile sunt convenabile, cultura generala este mult imbunatatita, iar in cazul in care cartile nu corespund exigentelor cititorilor si anume au pagini lipsa, sunt pagini albe sau legate invers, pot fi returnate si clientii isi vor primi banii inapoi.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Niculescu.ro