Magazinul online Nichiduta.ro își desfășoară activitatea din 2009, având în spate o echipă ambițioasă cu idei inovatoare, echipă capabilă să aducă succesul în mediul online și să ajungă să ocupe un loc decisiv în topul comercianților din piața de profil. Tocmai pentru că au adus permanent articole noi, de înaltă calitate, magazinul a început să-și dezvolte o întreagă rețea de distribuție și parteneri pentru produsele importate.
Gama diversificată de produse, campaniile dezvoltate de echipa Nichiduta.ro împreună cu numărul mare de voturi de încredere de la clienți, au reușit să plaseze magazinul online în topul magazinelor de articole pentru copii.

În prezent, Nichiduta.ro pune la dispoziție o mare varietate de articole pentru copii, accesorii pentru bebeluși, scaune de masă, pătuțuri, cărucioare, balansoare, dar și produse de igienă și sănătate sau jucării. Astfel, magazinul se adresează copiilor și părinților oferindu-le o gamă completă de produse la cele mai bune și accesibile prețuri.
Clientul are dreptul să returneze produsul în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea vreunui motiv și fără a suporta alte costuri în afară de cele de livrare. Acest lucru se face cu ușurință, de îndată ce clientul va completa formularul de retur.
Periodic, în magazin apar oferte promoționale și noi produse, iar dacă intenționați să achiziționați, aveți la dispoziție 5 modalități de plată. În orașul Constanța, transportul este gratuit. La fel este și pentru toate produsele cu valoare mai mare de 600 lei, oriunde în țară indiferent de greutate sau volum.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Nichiduta.ro