Nevertebrate.ro este un magazin specializat în comerțul cu produse pentru acvaristică și teraristică. Magazinul are în ofertă peste 1000 de specii de pești, creveți, melci, reptile, etc. Este un magazin specializat pe acest segment de piață așă că oferă viitorilor clienți consultanță gratuită. Magazinul oferă și serviciul de construire a acvariilor și standurilor dupa dimensiunile dorite de client. Marea majoritate a produselor sunt exact ca pe site, magazinul fotografiază produsele de pe site prin echipa sa.

Magazinul și-a făcut apariția încă din anul 2009, deci vorbim de peste 9 ani de experiență. În acea perioada, multe produse din această gamă erau inaccesibile pieței din țara noastră. Ulterior, a luat naștere și un magazin fizic. Magazinul a onorat peste 40.000 de comenzi în tot acest timp. Misiunea magazinului este de a oferii pasionaților produse destinate acvaristicii de calitate și la preț optim. Magazinul oferă sfaturi gratuit și caută în permanență colaboratori experimentați din acest domeniu.

Pe site aveți o gamă vastă de produse începând cu pești de acvariu de diferite tipuri, plante de acvariu, creveți, hrană, filtrare, iluminare, sisteme co2, teste de apă, etc. Magazinul oferă produse atât pentru apă dulce cât și pentru apă sărată. Din categoria teraristică putem enumera: broaște, broaște țestoase, șerpi, tarantule, etc. Pentru teraristică magazinul oferă și produse/accesorii legate de iluminat, întreținere, hrană, încălzire, etc.

Magazinul oferă termen de retur de 14 zile și garanție de supraviețuire. Se poate plăti în rate fără dobândă iar transportul costă de regulă 15 lei. Termenul de livrare este de 24-72 ore. Magazinul livrează cu firmele DPD și Fan Courier. Poți solicita dacă dorești altă firmă de transport. Transporturile de animale și plante se realizează în condiții de siguranță, în cutii izolate termic și mecanic care să le asigure supraviețuirea și viabilitatea la destinație. În caz de probleme cu viețuitoarele, trebuie dovedit prin fotografie iar clientul va primii contravaloarea produselor. Produsele vor fi ambalate corespunzător și sunt asigurate.

Magazinul oferă reduceri clienților fideli și are implementat un sistem de acordare a punctelor de fidelitate. La fiecare comandă se oferă un număr de puncte, în funcție de valoarea comenzii.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Nevertebrate.ro