Pana nu demult, ochelarii de vedere erau singura solutie pentru pacientii care sufereau de diferite deficiente in acest sens. In societatea moderna actuala, insa, exista o oferta foarte variata de lentile de contact atat estetice cat si medicale care salveaza pacientii de necesitatea purtarii unei perechi de ochelari. Netoptica.ro este unul din putinele site-uri specializate in acest sens, cu o oferta foarte variata la lentile de contact si produse de intretinere, picaturi de ochi si solutii pentru lentilele de contact, dar si ochelari de protectie pentru calculator.

Sunt disponibile lentile zilnice, saptamanale si lunare, lentile torice si multifocale, dar si lentile colorate, cu valoare estetica. Lentilele trebuie comandate conform indicatiilor medicului specialist si pe baza unei prescriptii oftalmologice. La comandarea oricarei lentile, sunt cerute informatii de pe reteta. Dupa selectare parametrilor, sunt afisate si informatiile referitoare la disponibilitatea produsului si atunci poate fi adaugat in cosul virtual.

Dupa finalizarea si confirmarea comenzii, aceasta este livrata la domiciliu prin intermediul serviciilor de curierat rapid in maxim 2-3 zile lucratoare, contra sumei de 10 lei sau gratuit in cazul in care comenzile depasesc valoarea de 100 de lei. Lentilele sunt create pentru a raspunde nevoilor unui stil de viata agitat, pentru cei care practica activitati sportive sau, dimpotriva, intelectuale, pentru cei care s-au imprietenit cu smartphone-ul, cu calculatorul sau cu televizorul. Lentilele pot fi purtate pe tot parcursul zilei, pana seara, asigurand o vedere clara si sanatatea ochilor, cu un grad ridicat de protectie impotriva razelor UV si un grad ridicat de confort. Plata se poate face prin transfer bancar, la livrare, cu cardul, dar si prin Paypal in conditii de maxima siguranta.

In plus, pe site-ul Netoptica sunt disponibile si mai multe articole si informatii despre lentilele de contact, atat pentru cei care poarta pentru prima data lentilele cat si pentru cei care vor sa cantareasca avantajele si dezavantajele purtarii lentilelor de contact vs. ochelarilor de vedere. Exista chiar si o sectiune cu raspunsuri la intrebarile frecvente si un program de afiliere foarte bine pus la punct, explicat pas cu pas pe site.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Netoptica.ro