Încă de la venirea lor pe lume, copiii devin cei mai importanți membrii ai familiei. Aceștia au nevoie de atenție și de sprijin încă din primele zile de viață. Îngrijirea copiilor intră în atribuțiile părinților, iar aceștia au tendința de a căuta și de a alege cele mai bune produse pentru prichindeii lor, fie că este vorba de cărucioare, pătuțuri, de jucării sau haine, de scutece sau obiecte de igienă. Nectarel.ro este un magazin online dedicat părinților care au nevoie de suport în alegerea celor mai bune obiecte sau produse pentru copii, dar și părinților care nu au timp sau preferă să nu meargă la cumpărături împreună cu cei mici.

În magazinul online Nectarel.ro, părinții vor găsi cele mai bune oferte la cărucioare, scaune auto, pătuțuri, obiecte de mobilier pentru camera copilului, dispozitive pentru hrănirea bebelușului, accesorii pentru o plimbare în parc, biciclete, trotinete, triciclete, hăinuțe, rechizite și jucării. Practic, în cadrul acestui magazin toți copiii, de la câteva zile la câțiva ani sunt în centrul atenției, părinții acestora având posibilitatea să le cumpere tot ceea ce este necesar creșterii acestora.

Odată ajunși aici, părinții vor descoperi un univers al copiilor, al produselor pentru copii la un raport calitate-preț corect, sute de produse potrivite pentru diferite categorii de vârstă. Aici, părinții sunt întâmpinați cu suport 24h/7 prin mesagerie venit din partea experților companiei. În magazinul online Nectarel.ro, părinții se vor simți în siguranță atunci când vor plasa o comandă, când vor efectua plata sau când vor face returul produselor din varii motive. La comenzi mai mari de 300 de lei, livrarea este gratuită, ia timpul de livrare este de 1-3 zile lucrătoare. Un produs poate fi returnat în termen de 14 zile de la primirea acestuia.

Nectarel.ro este magazinul online al întregii familii, de la cărucioare moderne la creme și scutece până la caiete și ghiozdane, totul le este asigurat copiilor de toate vârstele prin intermediul cumpărăturilor făcute online.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Nectarel.ro