După cum își definește activitatea, magazinul online Neakaisa.ro este, mai degrabă, un brand construit din pasiunea pentru design interior într-un stil practic și funcțional. Neakaisa.ro are în spate o echipă responsabilă, peste 3000 de clienți mulțumiți și peste 4.000 comenzi.
În cei trei ani de activitatea, afacerea a crescut considerabil, pentru ca în prezent să aibă peste 7.500 de produse disponibile din categorii variate – de la generatoare, freze de zăpadă și compresoare la hidrofoare și motopompe, de la centrale termice și periferice la soluții pentru amenajarea băilor și covoare. În plus, pe site apar periodic noi oferte în secțiunea Promoții.
Conform compari.ro, magazinul NeaKaisa.ro a devenit de încredere – după părerile clienților reali – și peste 90% dintre cumpărători ar recomanda magazinul.
Cele mai mari avantaje puse la dispoziția cumpărătorului sunt: consultanța gratuită, 14 zile drept de retur și livrarea rapidă pentru articolele aflate în stoc (24 – 72 h). De altfel, produsele comercializate sunt de înaltă calitate și, pentru ca totul să vă fie simplificat, aveți la dispoziție 3 modalități de plată (ramburs, cu cardul sau prin transfer bancar).
Produsul comandat vine în ambalajul original și toate produsele comercializate de Neakaisa.ro – exceptând cele resigilate – beneficiază de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Garanțiile fie pot fi atașate produselor din colet, fie se regăsesc în format electronic după livrarea bunurilor. În ambele cazuri, garanția este valabilă începând cu data livrării.
În cazul în care vreți să returnați produsul achiziționat (chiar și fără a preciza motivele), aveți la dispoziție un termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii. Tot ceea ce trebuie să faceți este să completați un formular de retragere, să pregătiți coletul, următorul pas fiind restituirea sumei de bani. La fel de bine puteți înștiința cererea de return la adresa de e-mail office@neakaisa.ro.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Neakaisa.ro