In societatea moderna actuala, exista o tendinta din ce in ce mai mare de industrializare. Practic, nici alimentele nu mai sunt ce au fost odata, mancarea este procesata, cosmeticele contin substante care mai mult dauneaza pielii si corpului decat o ajuta sa fie mai supla si sa arate mai tanara iar oamenii nu mai stiu ce sa aleaga. Pe o piata plina de oferte dubioase, cu produse pline de E-uri si de coloranti, de conservanti si de lucruri artificiale adaugate, alimentele si cosmeticele Bio sunt cu adevarat mana cereasca.

Site-ul Naturafresh.ro prezinta persoanelor interesate de sanatatea si de frumusetea lor o gama foarte variata de produse bio, de la alimente pana la cosmetice. Pana si impachetarea este eco iar produsele sunt naturale, de la producatori de top, cunoscuti in intreaga lume. NaturaFresh este magazinul online din care clientii pot comanda produse ecologice in deplina siguranta, conform celor mai inalte standarde.

Accesul pe site se face foarte simplu, fiind necesara crearea unui cont de utilizator cu ajutorul caruia se pot face cumparaturi in deplina siguranta. Plata produselor se face ramburs, la livrarea coletului, prin transfer bancar, dar si prin card bancar fiindca este folosit sistemul online 3D secure, unul din cele mai evoluate in acest sens. Clientul are dreptul de a returna produsul conform noilor reglementari fara penalitati si fara invocarea unui motiv in maxim 10 zile lucratoare. Natura Fresh ofera clientilor alimente bio de inalta calitate, de la faina si produse pentru copt pana la ceaiuri, cereale, cafea bio, legume uscate, superalimente, sare, produse fara gluten, paste fainoase, orez bio, alge marine si derivate, biscuiti si piscoturi, cereale si lapte vegetal, paine raw sau produse apicole.

De asemenea, din oferta magazinului online nu lipsesc nici gustarile pentru copii, produsele de igiena si ingrijire pentru cei mici si remediile naturale pentru acestia, dar si apele florale pentru doamne, aftershave eco, anticearcane si corectoare, balsam de par si uleiuri esentiale, precum si produse pentru curatenia casei. sunt disponibile si diferite aparate si consumabile, germinatoare si seminte pentru germinare dar si produse din plante medicinale.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Naturafresh.ro