Napapijri.ro este un magazin online plin de influente culturale. Acesta s-a nascut in anul 1987 si s-a dovedit de-a lungul timpului a fi un brand italienesc cu un steag norvegian drept logo. Napapijri isi doreste sa sfideze tot ceea ce inseamna etichete ale personalitatii, sa iasa din banalul cotidian si sa ajute clientii sa porneasca intr-o calatorie creativa neasteptata. Acest puternic brand a evoluat in lume de-a lungul timpului, gratie apetitului clientilor pentru articolele vestimentare premium. Fiecare articol in parte este reprezentat de inovatie, este la moda, este o parte din istoria brandului si se adreseaza numai potentialilor clienti curajosi si dispusi sa incerce lucruri noi si combinatii interesante de culori si materiale. Pe site sunt disponibile articole vestimentare pentru barbati, femei si copii.

Hainele sunt destul de simple, au o croiala moderna care se aseaza foarte bine pe corpul purtatorului sau purtatoarei, sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, nu intra la apa si nu se decoloreaza. In plus, consultand pagina produselor care ii intereseaza pe clienti, vor descoperi ca acestea sunt descrise in amanunt, cu marimile disponibile, materialele din care sunt fabricate si culoarea, existand si cateva fotografii foarte bine realizate care exprima aspectul articolului vestimentar.

Returnarea produselor este gratuita, insa sunt foarte putine cazurile in care clientii mai fac retur, deoarece tabelul de marimi exprima cu exactitate dimensiunile necesare pentru fiecare produs in parte. Livrarile sunt gratuite in aria de acoperire a curierului, iar marca Napapijri devine din ce in ce mai cunoscuta nu numai in strainatate, ci si in tara.

Detaliile descrierii produselor vestimentare pentru barbati, copii si femei sunt atat de exacte incat exprima pana si greutatea produsului in grame, sezonul in care poate fi purtat, culoarea, segmentul, tara de provenienta si compozitia sau materialele din care este realizat. Fara doar si poate, achizitionarea unui produs marca Napapijri nu poate fi privita decat ca o investitie in garderoba fiecarei persoane care isi doreste sa se imbrace lejer, la moda, in haine din materiale care lasa pielea sa respire si nu provoaca iritatii.