Nailshop.ro este unul dintre puținele magazine de specialitate ce oferă o gamă vastă de produse de înfrumusețare. Magazinul oferă produse de calitate pentru manichiură și pedichiură. În afară de produse de calitate, magazinul comercializează o gamă largă de produse din majoritatea categoriilor pentru unghii false, manichiură și pedichiură.
Magazinul beneficiază de o echipă cu o experiență de peste 10 ani în acest domeniu. Magazinul are în stoc peste 5900 de produse din categorii precum: lacuri, tipsuri, kit-uri profesionale, etc.

Dacă sunteți doritoare de cursuri pentru unghii, magazinul organizeaza cursuri în majoritatea orașelor cu diverși instructuri. Informațiile despre curs, data, localitatea, instructor și preț sunt afișate pe prima pagină a site-ului. În funție de tip-ul cursului și numărul de instructori, prețurile variază și încep de la 300 ron dar pot ajunge să depașească 1000 ron.

Dacă sunteți interesat/e de acest domeniu, puteți accesa blog-ul magazinului, veți găsi articole interesante legate de manichiură, pedichiură, geluri, tips-uri, etc. Tot pe magazin puteți găsi și saloane de înfrumusețare, manichiură și pedichiură. Aveți la dispoziție saloane din toată țara. Dacă aveți un salon, îl puteți adăuga, aveți nevoie doar de un cont. Magazinul are de asemenea creat și un canal de youtube pe care puteți viziona clip-uri cu diferite tutoriale legate de înfrumusețare.

Produsele comandate de pe site se pot returna în maxim 14 zile de la data primiri coletului.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta la NailShop.Ro