Pana nu demult, doamnele si domnisoarele care doreau sa aiba o privire de invidiat, seducatoare si sexy, aplicau un rimel cu efect de alungire si rezistent la apa. Un machiaj profesional trebuie realizat cu multa grija, folosind produse de cea mai buna calitate. Mylash.ro este magazinul online ce ofera clientelor posibilitatea de a arata bine indiferent de imprejurare si de eveniment. Cu o pereche de gene false, doamnele si domnisoarele vor atrage atat priviri admirative cat si priviri pline de pasiune din partea domnilor. Magazinul online are in oferta o mare varietate de gene false care garanteaza profunzimea privirii dar si accesorii necesare obtinerii unui machiaj perfect care se incadreaza dress-code-ului sau tinutei alese.

De asemenea, clientii pot alege cel mai bun adeziv pentru gene false, pot primi informatii clare despre aplicarea si ingrijirea genelor false si pot alege alte produse de make-up profesionale precum creioane de buze, rujuri si glosuri, primere, fonduri de ten, pudre, blushuri si adezivi piele. Pentru conturul ochilor, pentru o privire seducatoare, clientii trebuie sa comande creioane si farduri de ochi, anticearcane, mascara, creioane de sprancene si diferite accesorii. Clientii pot comanda cu un simplu click si lacuri de unghii, tratamente si geluri de constructie a unghiilor, oja semipermanenta si tipsuri. Pentru ingrijirea personala, sunt disponibile crème de fat, de corp, de maini si picioare, produse pentru epilare sau de protectie solara, demachiante si accesorii pentru o ingrijire in profunzime. Nu in ultimul rand, sunt disponibile si produse pentru ingrijirea parului, de la sampoane si balsame pana la masti de par si tratamente, vopsea si produse de styling.

Indiferent care ar fi produsul sau produsele alese, comanda se poate da online, telefonic sau prin e-mail specificand datele personale pentru confirmarea si livrarea comenzii in conditii optime. Clientii pot opta pentru plata ramburs, la primirea coletului, prin transfer bancar sau cu cardul, iar livrarea se face prin intermediul curieratului rapid, cu costuri zero in cazul in care comenzile depasesc valoarea de 90 de lei. Un aspect modern si o privire de invidiat pot fi obtinute folosind cele mai noi produse de ingrijire dar si genele false din oferta magazinului online Mylash. Aici, frumusetea ocupa un loc important iar reprezentantii companiei respecta toate comenzile clientelor, toate deciziile acestora si le ajuta sa isi puna in valoare calitatile fizice.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Mylash.ro