Imbracamintea reprezinta una din principalele preocupari ale oamenilor. Fie ca sunt femei, barbati sau copii, toata lumea trebuie sa se imbrace. In plus, incaltamintea este absolut necesara oricarei persoane, indiferent de varsta. Pe Mydressing.ro lucrurile sunt foarte simple: oamenii se pot imbraca bine, fara a colinda magazinele si fara a proba zeci de tinute. Mydressing este magazinul online din care pot fi achizitionate haine de dama, de copii sau de barbati, precum si incaltaminte de cea mai buna calitate.

In plus, tot aici, exista un blog special creat pentru persoanele care sunt pasionate de vestimentatie. Produsele disponibile pot beneficia si de o oarecare reducere, in functie de perioada anului si de decizia reprezentantilor companiei de a ajuta clientii sa isi cumpere hainele preferate la un pret mai mic. Pentru a face investitii in imbracaminte, oamenii trebuie sa acceseze link-ul, sa isi creeze un cont pe site, sa se autentifice si apoi sa vizioneze toate produsele disponibile.

Produsele care se potrivesc din punct de vedere al croielii, culorii, formei, materialului sau marimii pot fi introduse intr-un cos de cumparaturi virtual care va reprezenta comanda finala in cazul in care este confirmata. La valori ale comenzii mai mari de 160 de lei transportul este gratuit, iar in cazul in care produsul nu corespunde asteptarilor sau exigentelor clientilor, clientul il poate returna fara a da explicatii suplimentare. Asadar, de la blugi si camasi pana la rochii si sarafane, de la salopete si sacouri pana la sandale, pantofi, adidasi si ghete, toate marimile sunt disponibile online fara ca potentialii clienti sa fie nevoiti sa se deplaseze pentru a le proba. Tabelul de marimi este foarte bine pus la punct, masuratorile sunt corecte iar clientii nu pot da gres cu alegerea facuta.

Magazinul online MyDressing ofera produse noi dar si second hand, in dreptul fiecarui produs este o scurta descriere, sunt atasate fotografii reale si marimea, precum si estimarea livrarii direct la domiciliu prin intermediul firmei de curierat.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Mydressing.ro