Magazinul activează în domeniul comerțului de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii încă din 2007, ajungând să comercializeze peste 100.000 de produse în 2014, de la peste 400 de mărci diferite. Magazinul garantează calitatea articolelor comandate și integritatea coletului, acesta fiind ambalat corespunzător. Durata aproximativă de livrare este de 14 zile de la momentul confirmării comenzii. În cazul în care aceasta va întârzia din motive ce țin de diverși factori, cumpărătorul va fi anunțat în prealabil.
Produsele comandate se livreaza peste tot în țară, prin intermediul unei firme de curierat specializate. Articolele comandate se află într-un ambalaj original al producătorului, sigilat, fiind asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare. În interiorul coletului primit, se află un certificat și o factură fiscală.

Produsele achiziționate prin intermediul magazinului online Mycloset.ro se bucură de garanția obișnuită a fiecărui produs în parte. Dacă, totuși, produsul nu este ceea ce v-ați dorit, în termen de 14 zile calendaristice aveți dreptul de returnare a articolului comandat. Procedura de retur este una standard, ușoară și foarte rapidă:

Primul pas este acela de a notifica printr-un email (comenzimycloset.ro) în care veți menționa metoda de retur a contravalorii. După ce veți fi contactat de un reprezentant al magazinului, pasul următor este acela de a ambala corespunzător produsul pe care doriți să-l returnați (pentru a nu se deteriora pe durata transportului) și să apelați la firma de curierat. Ulterior, veți fi anunțat prin e-mail în momentul primirii coletului, iar contravaloarea produsului returnat vă va fi înapoiată prin 2 metode:

  • Posibilitatea de a cumpăra altceva din magazin.
  • Returnarea contravalorii într-un cont bancar la alegerea dvs. Transferul banilor se va face in maximum 14 zile de la primirea produsului și procesarea returului.

Mycloset.ro va efectua plata în situații precum: produsul este altul decât cel comandat, are altă culoare/măsură decat cea comandată, prezintă un defect de fabricație sau este vizibil deteriorat. În caz contrar, cheltuiala va fi pe seama clientului.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Mycloset.ro