MxHost.ro oferă soluții de găzduire web, servere vps, înregistrare domenii și servere dedicate. Este una dintre cele mai vechi companii de pe piața românească, activând încă din anul 2004. Serviciile oferite se remarcă prin viteza, singuranță și suport tehnic. Pachetele de găzduire web sunt clasificate astfel: găzduire website, găzduire wordpress, găzduire magento și găzduire reseller. Pachetele sunt create în funcție de site-ul găzduit și adaptate cerințelor clienților. Cel mai ieftin pachet de găzduire costă 3.49 euro lunar și oferă 10 gb stocare ssd, 5 domenii găzduite și trafic necontorizat.

Serverele vps sunt clasificate în funcție de tip-ul de stocare, HDD și SSD. VPS-urile cu spațiu de stocare de tip SSD sunt mai scumpe dar și viteza de lucru este mai mare. Cel mai ieftin server vps costă 5 euro lunar și oferă: 1 gb ram burst, 512 mb ram garantat, 1 cpu de 2.1 ghz și 25 gb spațiu hdd. Trafic lunar necontorizat și un ip dedicat. Serverele vps se recomandă mai ales pentru găzduirea site-urilor cu un număr ridicat de accesări.

Pentru clienții care doresc performanță, Mxhost oferă servere dedicate. Optime pentru găzduirea site-urilor cu accesări ridicat sau aplicațiilor complexe. Prețurile pentru un server dedicat încep de la 99 euro lunar și ajung până la 309 euro, fiind vorba de un server dedicat performant.

Mxhost are peste 600 de servere activate, peste 27.000 de clienți mulțumiți, peste 58.000 de domenii înregistrare și peste 27.000 de domenii găzduite.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe MxHost.ro