Cel mai mare magazin online cu cea mai bogată ofertă de bijuterii, Muranos.ro își deschide porțile tuturor doritorilor de bijuterii autentice și originale, de obiecte elegante, rafinate și placate cu materiale prețioase. Muranos oferă nu numai cercei, inele și coliere, ci și seturi întregi de bijuterii și oglinzi, însoțite de certificate de calitate și de autenticitate, bijuterii care sunt realizate manual, cu atenție la detalii.

În cadrul magazinului online, clienții trebuie să își creeze un cont, să se autentifice și să umple coșul virtual cu produsele preferate. Prezentarea bijuteriilor și fotografiile afișate pe site exprimă întocmai calitatea produselor, iar bijuteriile comandate sunt livrate rapid și simplu, prin intermediul unui serviciu de curierat.
Bijuteriile și decorațiile Murano sunt veritabile, prelucrate manual după tehnici tradiționale și cu atenție de către cei mai renumiți bijutieri venețieni. Acestea se clasifică în categoria operelor de artă miniaturale, fiind create folosind diferite tehnici, de la cea a suflării până la tehnica tăierii.

Produsele reprezintă o combinație interesantă de bucățele de sticlă pe o placă principală, cu diferite culori și texturi. Ce pot cumpăra oamenii din magazinul Muranos? În primul rând, seturi de bijuterii, coliere, cercei, inele, brățări, pandantive, ceasuri de mână, dar și bijuterii cu sticlă murano, precum și accesorii de păr, broșe sau mărgele. De asemenea, sunt disponibile și bijuterii din argint și superbe obiecte de decor cum ar fi figurine, ceasuri decorative, platouri, vaze, pahare, fructe, flori, rame foto, scrumiere și corpuri de iluminat. Totodată, sunt disponibile colecțiile de cadouri pentru nuntă, Crăciun, colecții pentru decorațiuni de birou, bijuterii curcubeu și cadouri pentru profesoare.

Magazinul online Murano oferă și suport online tuturor clienților care nu știu ce să aleagă pentru a purta sau pentru a face cadou persoanelor dragi. Cu siguranță, bijuteriile rămân un cadou prețios pe care oamenii îl pot face cu diferite ocazii.
Termenul de livrare al produselor este de 1-3 zile lucrătoare, iar un produs poate fi returnat în termen de 14 zile de la data primirii sale.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Muranos.ro