Unele persoane traiesc pentru a descoperi lumea, altele descopera lumea in timp ce traiesc. Sunt doua categorii diferite de oameni, care traiesc pentru a calatori si care calatoresc pentru a trai mai bine. Momondo.ro este un site web care se adreseaza ambelor categorii de turisti, atat celor pasionati de calatorii, cat si celor care calatoresc pentru a lua o pauza din cotidian, pentru a iesi din monotonie, pentru a se bucura alaturi de prieteni. Site-ul este foarte bine pus la punct si apreciat de turisti. Sunt persoane care isi planifica intreg concediul online, pe acest site, dar si persoane care intra pe site din pura curiozitate si ajung sa isi stabileasca urmatoarea destinatie de vacanta. Motorul de cautare de pe prima pagina este foarte simplu. Vizitatorii au oportunitatea de a se inscrie pe site, de a se autentifica in cateva minute si de a compara preturile cu doar cateva click-uri. Tot aici isi pot cumpara bilete de avion ieftine si isi pot planifica calatoria din toate punctele de vedere.

Cautarea este simpla: turistii trebuie doar sa introduca destinatia, orasul in care urmeaza sa se cazeze, perioada de booking, precum si numarul de persoane care calatoresc, atat adulti, cat si copii. Pe site sunt disponibile informatii despre hoteluri, recomandarile specialistilor, ratingul oaspetilor, pretul pe noapte sau pe sejur, precum si serviciile incluse si facilitatile gratuite de care vor beneficia turistii.

La mare sau la munte, in destinatii cunoscute sau mai putin cunoscute, turistii se pot caza fara teama de a fi pacaliti de “ofertele” nu foarte avantajoase. Acest site isi rezerva dreptul de a prezenta turistilor informatii cat se poate de corecte si coerente, despre unitatile de cazare, dar si despre mijloacele de transport. Se pune accent si pe parerea altor turisti care au vizitat aceste locuri si care au fost cazati in unitatile respective, parere care conteaza foarte mult pentrucei cae urmeaza sa isi petreaca momente frumoase alaturi de familie sau de prietenii in aceeasi unitate de cazare.

Asadar, Momondo.ro este site-ul care trebuie accesat pentru un concediu de vis alaturi de persoane dragi sau pentru calatorii de neuitat.