Pe Mobilocredit.ro puteți obține împrumuturi rapide online. Compania este una tânăra dar cu o echipă ce dețină experiență în industria serviciilor financiare. Principalul avantaj al companiei este faptul că oferă microfinațări rapide, folosind telefonul mobil.

Compania oferă sume de bani începând cu 175 lei și până la 2000 lei. Termenele fiind de 10 și 31 de zile. Banii vor ajunge pe card cu rapiditate și cu puține documente. Banii se pot primii prin transfer bancar sau numerar la caseria Băncii Transilvania. Costurile nu sunt ascunse clienților, se aplică dobândă fixa și nu se modifică pe durata împrumutului. De asemenea nu există comisioane ascunse sau penalizări la întârziere. Împrumutul se poate ramburs de asemenea aniticipat, fara comisioane.

Pentru aplicare trebuie să îndepliniți suma de 24 ani și un venit lunar de minim 700 lei. De asemenea aveți nevoie de o adresă de email valabilă și un număr de telefon. Actele necesare sunt: o poză clară a cărții de identitate și o poză/pdf cu extrasul de cont din ultima lună, de nde să reiasă veniturile.

Există și o aplicație pentru smartphone prin care puteți finaliza cererea de credit, rapid. Aplicația se descarcă pe smarthphone-urile cu Android sau iOS. La primul împrumut prin aplicație, puteși cere până la 1000 lei. De la al doi-lea, poți primi banii mai rapid. Aplicația este securizată și protejată.

Blogul site-ului poate fi accesat la adresa mobilocredit.ro/noutati , aici veți găsi diverse informații și sfaturi. Pentru alte întrebări puteți accesa această pagină.