Magazinul online Mizar.ro comercializează articole de îmbrăcăminte și anume rochii, sacouri, pardesie, paltoane, fuste, bluze și pantaloni. Cele 800 de modele se adresează femeilor pasionate de modă și de frumos, cei de la mizar.ro susținând dreptul fiecărei persoane la exprimarea propriului stil. Astfel, piesele vestimentare pe care le găsiți în magazin completează ușor look-ul unei femei energice și puternice.
Colecțiile sunt o combinație de detalii feminine, Mizar.ro punând la dispoziție clientelor o gamă variată de produse în pas cu tendințele. Scopul magazinului este îndrăzneț și promițător, hainele elegante și serviciile oferite îndeplinind chiar și cele mai exigente cerințe.

Magazinul vă pune la dispoziție categoriile Promoții sau Noutăți, pentru ca dvs. să puteți verifica oricând reducerile sau noile produse din stoc. Comenzile se plasează simplu și rapid oricând pe site sau telefonic de luni până vineri 09:00 – 18:00, sau sâmbătă în intervalul orelor 09:00 – 14:00. Livrarea produselor se va face după confirmarea comenzii.
Comenzile ce depășesc suma de 200 de lei vor beneficia de transport gratuit, iar pentru comenzile cu o valoare mai mică de 200 de lei, se va percepe o taxă suplimentară de transport de 20 de lei (pentru zonele în care firma de curierat are punct de lucru).
Conform legistlației în vigoare, dacă nu sunteți mulțumit de produsul comandat, aveți posibilitatea de a-l returna în termen de 14 zile de la primire.