Missgrey.ro este un magazin online romanesc, care furnizeaza produse pentru dama fabricate exclusiv pe teritoriul tarii noastre. Brand-ul Miss Grey a luat nastere in anul 2012, fiind organizat de fondatoarea Cristina Oprea, cu dorinta de a dezvolta designul romanesc si de a asigura nevoile clientelor.

Fiecare dintre creatii poarta eticheta Proudly Made In Romania, deoarece produsele sunt fabricate in Romania, folosind materiale importate de la producatori din India, Coreea si Emiratele Arabe. Missgrey.ro se bucura de colaborari cu marci faimoase de lux precum Armani, Gucii, Prada, Louis Vuitton.

Saptamanal, in propriul spatiu de productie, sunt create colectii noi, din materiale de calitate si cu design-uri originale, care corespund trendurilor din ziua de astazi.

Pe pagina de facebook a magazinului, gasiti testimoniale (la rubrica Notite), care contin imagini cu produsele achizitionate de catre cliente si mesaje care fac referire la calitate, personal, modele etc.

Pe pagina de facebook a magazinului, gasiti testimoniale (la rubrica Notite), care contin imagini cu produsele achizitionate de catre cliente si informatii despre calitate, personal, modele.

Politica de retur: Puteti returna produsele achizitionate, fara penalitati sau precizarea anumitor motive, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor. Banii dvs. vor fi returnati doar in momentul in care urmatoarele conditii au fost indeplinite in totalitate:
-produsele nu trebuie sa fi fost folosite, purtate, spalate sau deteriorate
-starea produsului trebuie sa ramana aceeasi din momentul achizitiei
-eticheta de identificare trebuie sa fie inca atasata produselor, acestea sa fie neuzate si cu toate documentele originale
-nu sunteti obligat sa returnati produsul in ambalajul original
-probati produsul fara sa ii scoateti eticheta
-comenzile care contin dimensiuni personalizate, nu se pot returna
-daca returnati mai multe produse din aceeasi comanda, trebuie sa le trimiteti printr-un singur colet
-taxele de transport vor fi suportate de dumneavoastra (curierat privat, transport personal etc)
-coletul trebuie sa ajunga la adresa sediului Missgrey: Str. Rusetu, nr. 4, sector 6, 060552 Bucuresti, Romania
-dupa ce a ajuns coletul dvs. si au fost verificate conditiile care trebuiau indeplinite, veti primi un e-mail de confirmarea a rambursului (toata suma pe care ati achitat-o pe produs/produse)
-timpul de rambursare nu va depasi 14 zile de la data returnarii

Schimbarea produselor: Termenul este foarte asemanator din punct de vedere al conditiilor pe care trebuie sa le indepliniti la politica de retur. Uitati ce conditii trebuie sa indepliniti:
-anuntati in prealabil prin e-mail sau prin telefon
-produsele nu trebuie sa fi fost folosite, purtate, spalate sau deteriorate
-starea produsului trebuie sa ramana aceeasi din momentul achizitiei
-eticheta de identificare trebuie sa fie inca atasata produselor, acestea sa fie neuzate si cu toate documentele originale
-nu sunteti obligat sa returnati produsul in ambalajul original
-probati produsul fara sa ii scoateti eticheta
-daca schimbati mai multe produse din aceeasi comanda, trebuie sa le trimiteti printr-un singur colet
-taxele de transport vor fi suportate de dumneavoastra (curierat privat, transport personal etc)
-coletul trebuie sa ajunga la adresa sediului Missgrey: Str. Rusetu, nr. 4, sector 6, 060552 Bucuresti, Romania
-dupa ce a ajuns coletul dvs. si au fost verificate conditiile care trebuiau indeplinite, veti primi un e-mail de confirmarea a schimbului
-daca intre produsul achizitionat initial si cel cu care vreti sa il schimbati exista o diferenta de pret, va trebui sa luati legatura in prealabil pentru stabilirea metodei de plata sau metodei de restituire
-timpul de schimbare a produsului nu va depasi 30 de zile de la data returnarii

Livrare:
Ridicare personala din showroom.

Informatii despre transportul in Romania: Transportul este gratuit, oriunde in tara prin Fan Courier sau Posta Romana, pentru comenzile mai mari de 300 lei (valabil doar pentru localitatile din Romania care au sedii Fan Courier). Comenzile sunt expediate in termen de 24-48 de ore din momentul preluarii coletului dvs. de catre firma de curierat de la sediul Miss Grey. Pe pagina de comanda nu sunt detalii concrete legate de Posta Romana, sau acest aspect trebuie precizat intr-un comentariu in legatura cu comanda si de ce nu, in prealabil.

Informatii despre transportul international: Transportul este gratuit, oriunde in lume prin DHL, pentru comenzile mai mari de 500 lei. In cazul in care comenzile nu depasesc suma impusa si sunt mai mici, costurile de transport sunt deja incluse in pretul total pe care il platiti catre Miss Grey, la sfarsitul comenzii. Comenzile sunt livrate in aproximativ 4-7 zile lucratoare din momentul preluarii coletului dvs. de catre firma de curierat de la sediul Miss Grey. Atat pretul produsului, cat si taxele de transport pe care le platiti nu includ taxele vamale, taxele de import, taxe de brokeraj, sau alte taxe neprevazute. Pentru majoritatea tarilor, magazinul Miss Grey va calcula taxele de livrare si taxele de import la finalizarea comenzii (veti vedea suma totala, impreuna cu valoarea comenzii). Daca sunt tari unde pot exista taxe vamale, acestea vor fi platite de catre dvs. in momentul in care primiti comanda. Important: prelucrarea vamala poate intarzia livrarea comenzii, iar in cazul unei eventuale intarzieri, trebuie sa verificati birourile vamale locale. Factura pentru taxele vamale ar putea ajunge ulterior primirii comenzii.

Primiti discounturi: 10% daca va abonati la newsletter, 15% daca folositi codul MISS15 la finalizarea comenzii.

Mai jos aveti dreptul sa votati si sa va scrieti experientele pe care le-ati intampinat cu produsele, cat si indrumari referitoare la cum ar putea sa se imbunatateasca magazinul in viitorul apropiat.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Missgrey.ro