Mirgo-shop.ro este unul din putinele magazine online din tara care ofera clientilor sai posibilitatea de a comanda electrocasnice de cea mai buna calitate, marca ECG. De la blendere la cuptoare cu microunde, de la plite electrice la aparate de aer conditionat, de la storcatoare de fructe la masini de spalat vase si calorifere electrice, pana la convectoare si epilatoare, toate sunt disponibile in acest magazin la preturi extrem de avantajoase.

Compania pune mare accent pe calitatea si fiabilitatea produselor, precum si pe gradul de satisfactie al clientilor. Electrocasnicele comercializate online se caracterizeaza prin design modern, tehnologie de ultima generatie, fiabilitate si calitate. Concret, ce pot achizitiona clientii acestui magazin online? Aparate de incalzire, frigorifice, fierbatoare electrice, gratare electrice, aparate de gatit, cuptoare cu microunde, deshidratoare fructe, masini de facut si de prajit paine, ventilatoare si blendere, cuptoare electrice si rasnite de cafea, fiare de calcat si aspiratoare, plite, dar si aparate de ingrijire personala.

Comandarea produselor se face extrem de simplu si rapid. Clientii nu trebuie decat sa acceseze site-ul, sa adauge in cos produsele potrivie necesitatilor lor, sa finalizeze comanda si sa aleaga o metoda de plata din cele disponibile (cu cardul sau ramburs). Completarea datelor personale este un pas la fel de important in omandarea produselor de pe acest site, iar livrarea are loc simplu si rapid, in cateva zile lucratoare prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Clientul are posibilitatea deschiderii coletului la livrare, pentru a nu exista niciun dubiu referitor la continut. Totodata, clientul are dreptul de retur conform conditiilor legislatiei in vigoare, in cazul in care produsul comandat nu corespunde exigentelor sale.

Din magazinul online MirgoShop clientii isi pot cumpara tot ceea ce le este necesar unui trai mai bun si mai confortabil, tot ceea ce le trebuie pentru a se bucura de o cafea buna, de paine de casa cu minim de efort, de un sendvis cald, de aer rece pe timpul verii, de fructe si legume perfect pasate/ stoarse/ uscate.