Concediile reprezinta unul din putinele motive de bucurie pe care le mai au adultii in ziua de astazi. A pleca in concediu sau in vacanta singur sau impreuna cu familia, a pleca intr-o calatorie de afaceri, reprezinta o adevarata provocare pentru multe persoane, indiferent de varsta. Sunt numeroase lucruri care trebuie puse la punct, de la locul de cazare, pana la itinerariu si chiar si bagaj. Bagajul pune mari probleme atat doamnelor cat si domnilor. Insa in oferta magazinului online Mirano.ro este imposibil ca oamenii sa nu gaseasca gentile sau trolerele de care au nevoie!

Un troler poate fi cumparat usor, chiar si de la un magazin ieftin, de tip 38, insa conteaza foarte mult calitatea produsului, eleganta acestuia, cat de bine se preteaza cerintelor clientilor, cat de incapator este, daca rezista la toate conditiile meteo, iar lista poate continua. Mirano ofera clientilor trolere deosebite, cu posibilitate de returnare in cazul in care nu exista multumire. Insa returnarile sunt atat de rare si pe motive atat de vagi incat nici nu reprezinta un motiv de ingrijorare in acest sens.

Cu ce se deosebesc produsele Mirano de celelalte produse disponibile pe piata la momentul actual? In primul rand se poate vorbi de calitatea produselor folosite la fabricarea lor, aspectul acestora, dar si de sistemele de inchidere si intensitatea culorilor. Cu peste un sfert de veac de experienta pe piata, cu zeci de magazine in Romania si in Bulgaria, Mirano isi deschide portile tuturor celor care stiu ca pentru un concediu reusit, bagajul trebuie sa fie impecabil si bine pus la punct. Mirano isi castiga pozitia de lider pe piata nationala in mai multe segmente, oferind clientilor sai o gama foarte variata de produse si servicii foarte reusite. Trolerele sunt elegante, disponibile in mai multe marimi, au preturi corecte in raport cu calitatea si functiile acestora si pot fi adaugate imediat in cosul de cumparaturi.

Produsele comercializate in magazinul online Mirano sunt de calitate, au o garantie de 2 ani, reducerile de pret si ofertele noi sunt accesibile inca de pe prima pagina a magazinului si clientii sunt foarte multumiti de alegerea facuta, dovada fiind marturiile scrise.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Mirano.ro