Natura a oferit oamenilor, din cele mai vechi timpuri, soluțiile potrivite de supraviețuire. În timp, oamenii s-au orientat și către soluții de îngrijire corporală și personală, apelând tot la natură. Site-ul miracolulplantelor.ro a luat naștere din dragostea unor oameni pentru natură și pentru semenii lor, oferindu-le o selecție de produse sănătoase, calitative,foarte complexe și bine puse la punct. În portofoliul magazinului online intră mii de produse naturiste bazate pe plante la cel mai bun raport calitate-preț. Acesta acoperă nevoile unui consumator de produse sănătoase, de la alimente eco la produse de îngrijire personală, pentru mame și copii, parafarmaceutice și nu în ultimul rând suplimente naturale. Modul de comandare al produselor dorite este simplu, totul se desfășoară rapid și ușor cu doar câteva click-uri și crearea unui cont. Din contul lor, cei interesați pot urmări oferte, pachete promoționale și reduceri la mărci exclusive, precum Aboca, Alevia, Amaizin, Aquavia, Artemis, Ayurmed sau Algo și lista poate continua.

Produsele naturiste cu plante bio sunt însoțite de o descriere completă și fotografii concrete, de sfaturi și produse de prevenire, de tratare și de ameliorare a diferitelor afecțiuni, dar și de articole bine de citit pentru sănătatea întregii familii! Din grădina naturii, oamenii își pot cumpăra alimente eco, precum leguminoase, gemuri, dulcețuri și produse fără gluten, dar și semințe și sâmburi. Produsele de îngrijire personală includ unguente, balsamuri și geluri în vreme ce mama și copilul merită creme protectoare, ceaiuri, supozitoare, siropuri și pastiluțe din plante, dar și accesorii precum cana cu cioc, biberoane și termometre.

Clienții pot opta și pentru diferite siropuri și bittere din plante, supozitoare, tincturi și uleiuri sau gemoderivate, spray-uri și pulberi, fiecare fiind conceput special pentru a preveni sau a trata o anumită afecțiune. Fiecare produs în parte are în descriere specificații pentru ce este bun, de ce este recomandat, care este modul de administrare, precum și efectele secundare și contraindicațiile. În magazinul online Miracolul Plantelor, plantele sunt vedetele, iar clienții își pot achiziționa diferite leacuri și terapii pentru o viață mai confortabilă, mai sănătoasă și lipsită de griji în acest sens. Transportul gratuit se oferă la comenzile de peste 250 lei și o greutate a produselor de sub 3 kg. Dacă coletul depășește 3 kg, pentru fiecare kg în plus se va plăti o taxă de 1 leu per kg. Pentru comenzile de sub 250 lei, se va plăti o taxă de transport de 9.99 lei, se adăuga de asemenea taxa de kg în caz că depășește 3 kg. Un produs poate fi returnat în termen de 14 zile de la primirea sa.