Cine nu ar dori sa aiba propria statueta? Cu certitudine oricine se apreciaza pe sine insusi sau il apreciaza pe cel de langa el isi doreste o copie fidela in miniatura sub forma de mini-statueta. Magazinul online Minimecraft.ro este menit sa aduca zambetul pe buze clientilor, sa faca surprize celor dragi sub forma unei figurine personalizate, sa creeze copii identice dupa fotografii pentru a fi daruite de Craciun, Pasti, de Ziua mamei, cu ocazia majoratului sau a nuntii, etc.

Minimecraft este un concept complet nou pe piata din Romania care incepe sa prinda la public. Aici sunt disponibile modele de statuete pentru el, ea, cuplu sau nunta.  Domnii pot beneficia de figurine personalizate in diferite ipostaze, doamnele isi pot vedea visul cu ochii si pot avea pe birou statueta propriei persoane sau, de ce nu, a persoanei iubite sau a adolescentului din viata lor. Cuplurile pot opta pentru statuete care sa le reprezinte, in vreme ce figurinele pentru nunta fac senzatie printre nuntasi!

Clientii nu trebuie sa faca nimic altceva decat sa intre pe site, sa isi aleaga modelul de corp, sa trimita o fotografie cu ei insisi sau cu persoanele carora doresc sa le faca o surpriza si sa confirme produsul. In plus, clientii pot plati statuetele in rate cu card avantaj sau Star BT. Transportul statuetelor are loc in cele mai bune conditii, impachetarea se efectueaza cu mare atentie. Figurinele sunt concepute sa aiba 13 pana la 18 cm inaltime, dimensiuni suficient de mari pentru a fi asezate in mobila, pe birou sau in alta parte la vedere. Aceste figurine sunt realizate cu un corp din rasina dura si un portret perfect realizat, cu detalii realiste si un finisaj irezistibil. Fiecare figurina este sculptata manual, cu mare atentie, calitatea acesteia fiind importanta atat pentru clienti cat si pentru reprezentantii Minimecraft.

Figurinele trebuie ingrijite cu mare atentie, curatate cu o carpa moale umeda, ferite de razele soarelui si fara a fi lasate la indemana copiilor. Figurinele sculptate nu se limiteaza doar la persoane, ci si la personaje din desene animate, masini, echipament sportiv, etc. Figurinele pot fi insotite si de scene de fundal la cererea clientilor si sunt trimise in orice colt al tarii si in orice tara din lume, cheltuielile de transport depind de destiatie.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Minimecraft.ro