MiniInTheBox.com se află în topul magazinelor online ce comercializează diverse accesorii pentru smartphone-uri, PC, casă, modă sau chiar și autoturisme. Pe lângă gama variată de produse, magazinul oferă servicii rapide la prețuri foarte mici, de angro. MiniInTheBox.com cumpără direct de la o rețea de producători chinezi și a reușit să vândă în peste 200 de țări.
Experiența cumpărăturilor pe site este una ușoară, platforma fiind simplă și intuitivă. Asemeni tuturor magazinelor online, vi se va cere să vă înregistrați înainte de a plasa o comandă, iar plata se efectuează în siguranță fie prin cardul de credit/ debit, fie prin PayPal.

În fiecare zi apar pe site peste 1000 de noi produse precum gadget-uri și accesorii, electronice, kit-uri și ustensile pentru mașini, componente pentru PC, boxe sau căști. Găsiți, de asemenea, îmbrăcăminte pentru bărbați, accesorii jocuri video, becuri și spoturi LED, decorațiuni și textile pentru casă, seturi de bijuteri și ceasuri.
Site-ul are, în josul paginii, atât secțiunea de „Timp estimat de livrare”, cât și una de „Urmărire comandă” pentru ca dvs. să fiți la curent cu statusul comenzii dvs.

În plus, comenzile sunt expediate cu rapiditate și precizie, iar în timpul săptămânii, serviciu clienți este disponibil 24 de ore. Un alt avantaj al acestui magazin ar fi ofertele promoționale periodice. 
Puteți returna produsul comandat doar dacă acesta este nefolosit și în ambalajul original. Pentru articolele cu defect, aveți la dispoziție 30 de zile de la primire. În cazul în care veți invoca alt motiv (spre exemplu, produsul nu corespunde așteptărilor), produsul poate fi returnat în termen de 7 zile de la primire.
Trebuie să știți că solicitările de returnare vor fi mai întâi verificate/ autorizate de echipa de la Serviciu Clienți.