Mindi.ro este un serviciu online ce acordă împrumuturi rapide, la anumite sume chiar cu dobândă zero. Puteți împrumuta sume începând cu 100 lei și până la 2900 lei. Dacă suma împrumutată este sub 1100 lei, dobânda va fi zero iar astfel suma de rambursat va fi aceiași. Dacă se dorește un împrumut mai mare de 1100 lei, trebuie să fiți deja client, dobânda nu va mai fi de 0 %. De exemplu, dacă veți împrumuta 1200 lei pentru o perioadă de 30 de zile, veți rambursa în total 1498 lei, dobând fiind de 298 lei iar DAE 1395%. Împrumuturile pot fi plătite în termen de 7 zile, 14 zile sau 30 de zile. Cele mai mici dobânzi sunt la termen de 7 zile iar cele mai mari la termenul maxim de 30 de zile. Serviciul oferă credit rapid, credit până la salariu, credit de nevoie personale și credit cu buletinul. Mindi.ro este o organizație financiar nebancară romanească specializatâ în împrumuturi negarantate pe termen scurt și lung.

Pentru a solicita un împrumut selectează pe pagina principală a site-ului suma dorită și perioada de rambursare. După acest pas, va trebui să completați pe o pagină datele dvs personale precum nume, prenume, CNP, număr de telefon și email. Veți completa de asemenea și informațiile financiare precum venit lunar, rate de credit lunare, persoane în întreținere și tipul de venit.

Blogul site-ului se poate accesa la adresa mindi.ro/pagina/blog. Pe blog veți găsi articole și informații din domeniul financiar dar și știri cu privire la acest serviciu. Pagina cu întrebări frecvente conține o mulțime de răspunsuri folositoare.

Pentru a putea solicita un credit trebuie să îndepliniți următoarele cerințe:

  • Să fiți cetățean român.
  • Să aveți o vârstă cuprinsă între 25 și 75 de ani.
  • Sa dețineți o carte de identitate valabilă.
  • Să dețineți un cont și un card bancar.
  • Să aveți venituri cu caracter permanent.
  • Să nu aveți aranjamente restante.