Activând din 2013 în domeniul cadourilor creative, Mindblower.ro este un magazin online ce vă pune la dispoziție o gamă largă de cadouri inedite, potrivite pentru orice ocazie specială din viața dvs.
Fie că sunteți în căutarea unui cadou pentru persoana dragă sau pentru colegul de la birou, fie că vă doriți un cadou divers pentru casă, Mindblower vă pune la dispoziție cadouri haioase și interesante. Doar aruncând o privire peste categoriile de produse, veți găsi cu siguranță, darul perfect cu care puteți surprinde persoanele dragi din viața dvs., persoane care merită această atenție.
Gadget-urile, atât de apreciate și dorite, se regăsesc în categoria cu același nume.

Remarcat prin seriozitate și calitatea de a atrage clienții, magazinul Mindblower, oferă vouchere de 20% discount pentru cea de-a două comandă, dacă produsul comandat nu se livreaza în termenul specificat în pagina de produs.
Produsele sunt mereu existente pe stoc, lucru care asigură livrarea imediată prin curier, în termenul stabilit.
Un lucru inovator adus de cei de la Mindblower este opțiunea Gift Finder prin care dvs. veți putea alege cu usurință cadoul ideal. Doar selectând criterii precum tipul produsului, personalitatea persoanei căreia îi vei face cadou sau prețul dorit, vi se va afișa o listă de cadouri potrivite.
În principiu, magazinul online Mindblower certifică și asigură calitatea produselor, dar și un raport preț/ calitate bun. Cu toate acestea, aveți dreptul de a returna parțial sau integral comanda în 30 de zile calendaristice de la primirea acesteia, fara vreun motiv. Politica de retur vă garantează că veți primi banii înapoi în cel mult 7 zile de la returnarea comenzii.

În linii mari, magazinul online Mindblower continuă să se mențină în topul magazinelor de cadouri, tocmai pentru că încurajează orice tip de feedback, sunt deschiși și receptivi. Apreciat de un număr mare de clienți, observăm că, Mindblower.ro a primit nota 10 in peste 500 de review-uri pe Trusted.ro, dar și 5 stele pe platforma de socializare Facebook în peste 150 de review-uri.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Mindblower.ro