Copiii fericiti au nevoie nu numai de iubirea neconditionata a parintilor ci si de unele produse si accesorii pentru o crestere frumoasa si o dezvoltare armonioasa. Micutul.ro este magazinul copiilor fericiti, deschis pentru a ajuta parintii sa aleaga numai produse practice, eficiente, din materiale de cea mai buna calitate pentru prichindei. Cu o experienta de 8 ani in mediul online si feedback pozitiv din partea parintilor, Micutul comercializeza carucioare, scaune de masa, scaune auto, patuturi, dulapuri, saltele, cadite, olite, termometre, jucarii, balansoare si leagane si marsupii, biciclete si trotinete si lista nu se opreste aici.

Depozitul din Oradea este deschis de luni si pana vineri clientilor care aleg sa isi ridice coletul direct de la sursa. Produsele comercializate apartin celor mai renumite firme producatoare la nivel mondial, de la Baby Care, Bertoni, Disney, Mam, Klups si pana la Nuk sau Maxi Cosi. Cum se poate comanda unul sau mai multe produse din acest magazin online? Simplu! Clientii pot plasa o comanda telefonica sau online. Dupa ce isi creeaza un profil de utilizator, introducand datele necesare identificarii si livrarii, urmeaza alegerea produselor in functie de preferinte, necesitati si de varsta micutului.

Apoi comanda se finalizeaza si se confirma. Doar dupa confirmarea comenzii produsele sunt trimise la domiciliul clientilor prin intermediul companiei de curierat. Pentru comenzi a caror valoare depaseste 198 de lei, transportul este gratuit. In caz contrar, clientul va plati 15 lei. Plata produselor poate fi efectuata in sistem Ramburs, cu cardul sau prin transfer bancar dar si prin PayPal in moneda euro.

Inainte de nasterea copilului parintii nu mai trebuie sa isi faca timp sa colinde toate magazinele de specialitate din oras ci pur si simplu pot investi in toate produsele necesare din magazinul online Micutul. De aici pot cumpara patutul dar si carutul iar mai tarziu trotineta si bicicleta. Pentu a evita provocarile unui drum pana la magazin alaturi de un copil nerabdator, infometat, caruia ii este prea cald in interior si care isi doreste toate produsele care ii ies in cale.

Magazinul virtual Micutul este colacul de salvare virtual al parintilor care nu mai au timp sa se plimbe prin magazine in incercarea de a gasi produsul perfect.