Recomandat ca fiind unul din cele mai renumite hypermarketuri din tara, cu o oferta de produse la cel mai accesibil pret, Metro.ro isi intampina clientii mereu cu o optiune foarte avantajoasa pentru afacerea lor. Metro se adreseaza indeosebi persoanelor juridice insa si persoanelor fizice. Important este ca acestia sa aiba card pentru a-si putea face cumparaturile in conditii de deplina siguranta. Iar cardul este foarte usor de obtinut.

Istoria Metro Cash & Carry pe teritoriul tarii incepe in urma cu cativa ani, cand acesta era o noutate pentru clientii obisnuiti numai cu produse scumpe sau pentru care nu beneficiau de discount. Pe langa catalogul pe care unii norocosi il primesc in cutia postala, cei mai multi clienti se intereseaza de ofertele disponibile in cataloagele online unde obtin informatiile de care au nevoie si pot profita de preturile speciale.

Produsele Metro sunt alimentare, nealimentare si de sezon. Cei care sunt interesati de o anumita categorie de produse trebuie doar sa acceseze oferta si sa isi faca de acasa lista de cumparaturi. Tot online, clientii pot accesa intreaga lista cu magazine Metro si adresa acestora dar si lista cu posturile disponibile, pentru cei ce isi doresc sa lucreze in domeniu.

Se pune foarte mare accent nu numai pe satisfactia clientului, ci si pe a-l ajuta sa isi promoveze afacerea si sa obtina aprecierea celor care ii calca pragul. Gama de produse este foarte diversificata, de la carne, fructe si legume la vinuri, produse pentru birou, pachete pentru evenimente iar lista poate continua.

Serviciile speciale asigurate de acest mare magazin online includ intrarea in franciza La Doi Pasi, accesul la retetele marilor maestrii, informatii utile care trebuie sa fie cunoscute de cat ma multi oameni dar si oferta Cumperi mai mult, platesti mai putin pe bucata. Este just faptul ca nu se pot comanda produse de pe site, cei de la Metro inca nu s-au gandit la implementarea unui serviciu de livrari online insa cu siguranta clientii se pot bucura de oferte, sfaturi si recomandari, cataloage si alte optiuni importante.

Magazine Metro: Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, Bucurelti, Buzău, Cluj, Constanța, Craiova, Deva, Galați, Iași, Oradea, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Târgoviște, Târgu Mureș, Timișoara, Turda.

Program de funcționare Metro:

  • Luni-Vineri: 08:00 – 20:00
  • Sâmbătă: 08:00 – 16:00