Decorarea camerei de zi sau a dormitorului nu pare o provocare prea mare, dar este. Gasirea tabloului potrivit, a lenjeriei de pat ideale, a unui sticker care sa exprime cel mai bine personalitatea locatarilor depinde de locul in care acestia isi fac cumparaturile. Magazinul online Merx.ro ofera tuturor celor interesati sansa de a-si achizitiona lenjerii de pat din micropercal, din bumbac, tablouri cu diferite teme, de la cele abstracte la peisaje, de la orase pana la sport si teme muzicale, dar si stickere decorative pentru dormitor, camera copiilor sau living.

Misiunea celor de la Merx este in primul rand aceea de a informa foarte bine publicul, de a permite oricui sa faca tranzactii online in siguranta, de a alege produsele perfecte care se muleaza pe personalitatea, atitudinea si valorile sale. Mai mult decat un simplu butic virtual, Merx are oferte foarte bune la diverse articole, fie ca este vorba despre accesorii pentru dormitor, living sau chiar pentru birou. Reprezentantii magazinului online sunt indreptati catre nevoile clientilor, le ofera consiliere de calitate astfel incat sa beneficieze de promotii si de un pret de achizitie foarte bun. Profesionalismul echipei, eficienta serviciilor de livrare, transparenta preturilor sunt doar cateva dintre beneficiile oferite de catre site-ul Merx. In plus, decoratiunile pot fi achizitionate cu plata la livrare, clientul va plati doar dupa ce coletul ce contine produsele comandate va fi livrat la adresa mentionata in profilul de autentificare al clientului. in cazul in care comanda nu corespunde exigentelor clientilor, poate fi returnata in scurt timp, cu garantia primirii banilor inapoi. Clientii au la dispozitie 30 de zile drept de retur.

In acest magazin online sunt comercializate numai produse originale, autentice, usor de folosit si de lipit. Inainte de efectuarea platii, coletul poate fi verificat in fata curierului pentru ca oamenii sa se asigure ca au facut cea mai buna alegere si comanda lor nu a fost incurcata din greseala cu a altui client. Pentru achizitionarea unuia sau mai multor produse din acest magazin online, cumparatorii trebuie doar sa navigheze prin categoriile de interes, prin produsele oferite, sa adauge produsele in cos si sa apese pe butonul Comanda Ferma. Dupa confirmarea comenzii si finalizarea acesteia, clientii vor astepta livrarea la domiciliu a comenzii, a carei plata se va face in sistem Ramburs la sosirea coletului prin intermediul serviciilor de curierat.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Merx.ro