Melkior este un brand cunoscut nu doar pe plan național dar și internațional. Magazinul comercializează produse cosmetice de cea mai bună calitate, raportul calitate-preț este un punct de reper pentru magazin. Prețurile optime și calitatea produselor sunt lucrurile cele mai importante pentru acest brand. Produsele comercializate se adresează atât clienților de rând cât și profesioniștilor. Produsele de destinate machiajului și manichiurii sunt realizate din substanțe eco-friendly și aprobate de către legislația industriei cosmetice. Magazinul se distinge prin produsele sale de calitate din categorii precum rujuri, fardui, oje, etc. Magazinul nu doar comercializează produsele, ci se și implică în toate stadiile de fabricație ale produsului. Compania colaborează cu profesioniști din domeniul înfrumusețării pentru a obține cele mai bune produse.

Istoria brandului a început în urma cu 15 ani, atunci când doi tineri francezi au dorit să ofere femeilor moderne produse cosmetice de calitate. Colecția Melkior include rujuri mate, fonduri de ten, farduri, rimeluri, etc.

Ce valabilitate au produsele:

 • Ruj – 12 luni de la deschiderea produsului.
  Luciu de buze – 18 luni de la deschiderea produsului.
  Fard de peoape – 6 luni de la deschiderea produsului.
  Creion de ochi – 24 luni de la deschiderea produsului.
  Mascara – 6 luni de la deschiderea produsului.
  Eyeliner – 9 luni de la deschiderea produsului.
  Gene false – 12 luni de la deschiderea produsului.
  Pudra – 12 luni de la deschiderea produsului.
  Fond de ten – 12 luni de la deschiderea produsului.
  Oja – 36 luni de la deschiderea produsului.

Palete de 6,12 si 24 se oferă gratuit atunci când cumpărați șase rezerve de fard de pleoape. Plaeta de 12 se oferă când cumparați 12 rezerve iar cea de 24, când cumparați 24 de rezerve.

Anumte oferte sau promoții sunt disponibile online sau în magazin. O ofertă valabilă online nu este neaparat valabilă în magazin și invers. Citiți cu atenție banner-ul promoției.

Pe site puteți obține o reducere de profesionit, tot ce trebuie să faceți este să trimiteți pe adresa de email office@melkior.ro următoarele:

 • Copie după diploma de calificare (make-up, nails, cosmetica, coafura)
  Copie dupa Cartea de Identitate
  poza cu o realizare personala in domeniu (poza cu make-up, nails sau hair realizata de dvs si in care apareti si dvs)
  Numărul de telefon

Pentru a obține cardul de fidelitate valabil în magazinele Melkior trebuie să vă prezentați în magazin și să îl achiziționați pentru suma de 10 lei. El se obține de asemenea atunci când efectuați cumpărături de peste 100 lei.

Produsele de pe site nu se pot comanda telefonic ci doar prin metoda online. Transportul gratuit se aplică doar la anumite produse și dacă depășiți o sumă. Livrarea se efectuează în termen de 2-4 zile lucrătoare de la data efectuării comenzii. Livrările se fac doar pe teritoriul țării noastre. Pentru livrari în străinătate accesați site-ul internațional www.melkiorprofessional.com

Comanda minimă este de 49 lei iar produsele se pot returna în maxim 14 zile. Nu se pot returna produsele care:

 • Produse care au fost desfăcute.
  Produse care au fost testate/utilizate.
  Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori șterse.
  Produse achiziționate de la alte magazine.
  Produse neînsoțite de documentele ce dovedesc achiziția (factura sau bon fiscal).

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Melkior.ro