MeliMeloParis.ro este un magazin online bazat pe comerțul cu produse din gama bijuteriilor, hainelor, genților si accesori diverse. Meli Melo și-a început activitatea din anul 1998 prin deschiderea unui magazin în București. În timp, magazinul s-a bucurat de încrederea clienților iar astazi deține una dintre cele mai mari rețele de magazine destinate bijuteriilor și accesoriilor fashion. Brandul dorește să pună în valoare individualitatea, personalitatea și stilul vestimentar al clienților. Magazinul are o prezență atât în mediul online cât și în cel offline. Magazinul este prezent în toate orașele mari și deține peste 40 de magazine.

Magazinele se află în orașele următoare: București, Chișinău, Bacău, Belgrad, Brăila, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Focșani, Galați, Iași, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Sofia, Suceava, Târgu Mureș și Timișoara. Lista detaliată cu adresa magazinului și program o găsiți aici.

Pentru alte companii, Melimeloparis oferă soluții B2B, soluții personalizate pentru companii. Magazinul oferă o gamă mare de articole promoționare și cadouri. Magazinul oferă articole speciale și se adresează companiilor care vor să aleaga articole diferite față de clasicele brelocuri, agende, etc. „Gama de produse cuprinde articole promotionale si cadouri pentru femei, barbati si copii, accesorii de ingrijire corporala, dar si mici cadouri decorative pentru casa, textile, accesorii pentru bucatarie, sport si stil de viata sanatos, jocuri si jucarii, mini gadget-uri, ambalaje cu design special. etc”.

Magazinul deține și un program de fidelitate. Prin acest program veți beneficia de cele mai noi informații legate de modă și reduceri de preț. Cu acest card de fidelitate veți beneficia de reduceri de 5% la toate bijuteriile și accesoriile Meli Melo din toate magazinele, inclusiv cel online. Reducerea se aplica și la produsele aflate deja la promoție. Pentru studenți, magazinul oferă 10% discount. Reducerea de 10% se aplică studenților prin următoarele condiții: Pe baza legitimației de student(valabilă și vizată, însoțită de C.I.), vârsta studenților trebuie să fie de maxim 26 ani, reducerea nu se cumulează cu alte promoții, reducerea se cumulează cu reducerea de 5% aferentă cardului de fidelitate.

Produsele se pot returna în maxim 14 zile de la ridicarea coletului. Transportul gratuit se aplică la comenzile mai mari de 100 ron. Livrarea standard durează 1-2 zile lucrătoare și costa 10 ron pe raza municipiul București. În restul tării costul transportului este de 14 ron. În țările din Uniunea Europeană livrarea se realizează prin firmele de curierat SKYNET sau DHL. Livrarea durează 3-5 zile lucătoare.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe MeliMeloParis.ro