Megaplus.ro este un magazin ce online pe care veți găsi preponderent produse pentru casă. Pe site regăsim produse pentru bucătărie precum oale sau vase, electrocasnice, produse pentru sănătate, produse pentru casă și gradină, etc. Gama de produse a magazinului este în continuă creștere.

Dacă vă înscrieți la newsletter-ul magazinului veți primi un voucher în valoare de 5% reducere. Codul se poate folosi la finalizerea comenzii pentru a aplica reducerea de 5 %. Alte noutăți și reduceri le puteți afla de pe pagina de facebook sau blog. Blog-ul magazinului se poate accesa la adresa megaplus-blog.blogspot.ro, aici veți găsi articole legate de produse, bucătărie, sfaturi, rețete, etc. Este un blog cu vechime și articole din anul 2013.

Transportul gratuit se acordă la comenzile mai mari de 250 lei. Uneori, magazinul oferă transport gratuit și la comenzile de 100 lei, verificați pagina Promo Transport. La comenzile mai mici de 250 lei se aplică 10 lei transport pentru București și 15 lei pentru restul țării. Magazinul ofera posibilitatea deschiderii coletului la livrare dacă alegeți la metoda de livrare „Livrare prin Cargus în țară + deschiderea coletului”. Produsele se pot returna în termen de 14 zile de la data ridicării/primirii coletului.

Pentru a comanda produse este necesar să aveți sau să vă creați un cont de utilizator. Comanda lansată poate fi modificată prin folosirea formularului de contact de pe site.

Vezi reducerile din saptamâna aceasta pe Megaplus.ro