Unul din cele mai mari magazine online ce reprezinta o afacere de succes cu capital 100% romanesc care s-a dezvoltat incepand cu anul 2014, https://www.megadepot.ro/ isi asteapta clientii intr-un cadru online foarte bine pus la punct si intuitiv. Compania s-a extins in mod constant, devenind un model de business. Din magazinul online, potentialii clienti pot alege articole destinate pentru casa si gradina, pentru recreere, bucatarie, sport, jucarii, produse IT&c, precum si altele, provenind de la producatori nationali sau din import din Rusia, Italia, Spania, Japonia, Germania, Slovacia si China. Mega Depot ofera servicii de caliatte ce completeaza cumparaturile pe care clientii le fac in magazinul online. Principiul pe baza caruia clientii pot comanda produse din mediul online este extrem de simplu: acestia se inregistreaza cu datele personale, isi creeaza un cont, aleg produsele, le adauga in cos si le cumpara. Modalitatile de plata sunt variate si includ plata la livrare, cu cardul sau prin virament bancar. Fiecare produs achizitionat este insotit de un certificat de garantie de 24 de luni, clientii avand posibilitate de retur in 14 zile daca nu sunt multumiti sau daca produsul nu corespunde necesitatilor lor. In plus, la comenzi mai mari de 300 de lei, transportul este gratuit.

Fiecare produs din catalogul online este foarte bine descris, insotit de fotografii reale si bine realizate. In anumite perioade, au loc promotii la produsele prezentate. Din magazinul online pot fi achizitionate motocoase, motofierastraie, aparate de sudura, mori de cereale, scule electrice si accesorii pentru bucatarie, dar si unelte precum truse de chei, zdrobitoare de struguri, clesti de altoit, pompe de stropit electrice, compresoare auto, razatoare manuale de fructe si legume, iar lista poate continua.

Magazinul online https://www.megadepot.ro/ isi deschide portile online tuturor persoanelor interesate de achizitionarea unor scule si unelte noi, de cea mai buna calitate, cu ajutorul carora sa isi poata face meseria asa cum se cuvine, gratie carora clientii lor sa fie multumiti si companiile pentru care presteaza servicii sa nu aiba obiectii.