Pana nu demult, a comanda un kilogram de portocale, doua paini si un pui dintr-un magazin online era doar un vis frumos. Acum, aceasta este o optiune posibila. Mega-image.ro ofera clientilor sai posibilitatea de a lansa comenzi virtuale de produse alimentare si non-alimentare, dintr-o gama foarte variata si la un pret foarte bun. In plus, masinile frigorifice asigura transportul produselor fresh in maxima siguranta la domiciliul clientului! Din magazinul online Mega Image clientii se pot inspira cu cele mai bune retete pe care le pot prepara cu alimentele achizitionate.

Pentru ca oamenii sunt foarte ocupati cu jobul dar si cu alte activitati si proiecte in care sunt implicati, acestia merita sansa de a renunta la shoppingul de toate zilele, de aceasta activitate care le consuma foarte mult timp si le pune rabdarea la incercare. In magazinul online Mega Image produsele sunt disponibile la cel mai bun raport calitate-pret pentru a fi achizitionate. Pentru o navigare mai usoara printre produsele preferate, exista online chiar si un tutorial ilustrat.

Clientii trebuie doar sa isi faca un cont in care sa se autentifice ori de cate ori au de facut cumparaturi, sa aduge produsele in cos cu un click, sa confirme comanda si sa verifice statusul acesteia online. Concret, ce pot cumpara clientii acestui magazin online? Orice produs alimentar de la fructe si legume proaspete pana la carne de pui, peste, porc sau vita, cereale, vinuri, apa si suc, hrana pentru animale chiar si produse de curatenie si sezoniere!

Livrarea comenzilor se face in conditii de transport speciale, cu instalatii frigorifice, astfel incat marfa sa ajunga la client in cele mai bune conditii, indiferent de anotimp. Livrarea se face in parteneriat cu companii de renume la nivel international, in intervalul oral corect si la adresa clientului. Produsele comandate pot fi returnate in termen de maxim 14 zile de la primirea coletului, insa conditiile de returnare a produselor perisabile necesita atentionari speciale. Costurile de transport sunt reduse si transparente, fiecare comanda este pregatita cu grija, incepand cu alegerea produselor si pana la cantarirea acestora.

Magazine Mega Image: București, Brașov, Ploiești, Constanța, Timișoara, Cluj Napoca, Sinaia, Titu, Găești, Chiajna, Chitila, Balotești, Petrești, etc.