Medisonica.ro este un magazin online destinat medicilor si cadrelor medicale care pun accent pe eticheta, pe felul in care se prezinta in fata pacientilor, pe imbracamintea pe care o poarta la locul de munca, pe incaltaminte comoda care sa le faca mai usoare atat turele de zi cat si turele de noapte. Medisonica SRL este o companie in continua dezvoltare in domeniul sanatatii, punand accent pe sanatatea clientilor.

Echipa acestui magazin online asigura livrarea prompta a comenzilor, produse de o calitate superioara dar si servicii prompte si profesionale de livrare, rapiditate si seriozitate maxima. Punctele forte ale echipei Medisonica includ o paleta variata de produse la standarde europene, furmizarea de informatii utile clientilor, posibilitatea de a onora la timp fiecare comanda dar si livrarea in scurt timp, chiar a doua zi dupa plasarea comenzii, a produselor aflate pe stoc.

In oferta magazinului online intra incaltamintea Leon, Medi+, accesoriile fashion, uniformele Advantage by USA, imbracaminte si ciorapi medicinali precum si stetoscoape si alte produse medicinale. Comenzile pot fi plasate online, cu livrare la domiciliu in urma unor pasi simpli. Magazinul online ofera posibilitatea clientilor de a cauta produsele dorite numai cu ajutorul mouse-ului, adaugarea acestora in cosul virtual, alegerea produselor in functie de tabelul de marimi si descrierii de pe site.

Dupa finalizarea comenzii si crearea unui cont (optional) clientii vor astepta livrarea produselor la domiciliu. Pentru comenzi care valoreaza mai mult de 500 de lei, transportul este gratuit iar pentru cele care nu depasesc aceasta valoare, transportul este de 19 lei. Plata se face in sistem ramburs, in numerar la livrarea produselor care nu dureaza mai mult de 5 zile lucratoare. De acum, cadrele medicale au posibilitatea de a comanda accesorii vestimentare dar si incaltaminte si imbracaminte, uniforme moderne, din materiale de cea mai buna calitate, care lasa pielea sa respire si nu provoaca iritatii sau transpiratii.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Medisonica.ro