Una din cele mai mari retele de magazine care ofera clientilor device-uri de ultima generatie si dispozitive care sa ii ajute sa fie conectati unii cu ceilalti si sa fie informati si la curent cu toate noutatile este Media Galaxy. Acest magazin si-a deschis, pe langa reteaua de magazine pe plan national si magazinul online Mediagalaxy.ro, de unde clientii pot comanda produsul care li se potriveste dintr-o gama de 18000 de oferte disponibile, toate intr-o singura locatie.

Magazinul virtual ofera clientilor oportunitatea de a comanda televizoare apartinand celor mai apreciate branduri, produse IT, laptopuri performante, tablete si telefoane, dar si aparate foto compacte pentru fotografii amatori si DSLR-uri pentru profesionisti. Din confortul propriei case oamenii pot comanda unul sau mai multe produse din oferta acestui magazin online, chiar si aparatura electrocasnica necesara activitatilor domestice, de la aragaz la masina de spalat, frigider si chiar aspirator performant.

Misiunea celor de la Media Galaxy in mediul online este de a oferi clientilor o gama variata de produse, apartinand celor mai renumite branduri, dar si consiliere din partea specialistilor in vederea alegerii dispozitivului potrivit. Preturile practicate se adreseaza oamenilor de toate categoriile sociale, fiind accesibile si corecte in raport cu calitatea acestora.

Transportul produselor comandate se face prin intermediul serviciilor de curierat rapid pana la usa clientului, pentru ca unele produse sunt grele si clientii nu au posibilitatea sa le aduca acasa de la poarta sau de la scara blocului. De asemenea, pentru cei care nu isi permit un anumit produs insa au nevoie de el pentru a-si mai usura din sarcinile zilnice, exista solutii oportune de finantare.

Produsele oferite de Media Galaxy pot fi cumparate cu banii jos, prin card sau chiar in rate, dispun de garantie de conformitate pe o perioada de timp stabilita. Clientii au posibilitatea de a opta si pentru extragarantie asigurand servicii de reparatii gratuite in baza certificatului. Tot ceea ce trebuie sa faca cei interesati sa isi achizitioneze un dispozitiv care sa le usureze munca si viata este sa isi faca un cont in cadrul magazinului online si sa respecte pasii pentru a primi in cel mai scurt timp la domiciliu comanda.