Pe magazinul online Maxlife.ro veți găsi spre comercializare articole de pescuit dar și articole pentru vânătoare. Magazinul are în oferta sa peste 4.000 de produse, ce fac parte din diverse categorii dar mai ales din categoria dedicată pescuitului. Publicul țintă al magazinului este reprezentat de persoanele care au activități precum pescuitul sau vânatoarea și doresc articole calitative sau producători recunoscuți.

Dacă vă abonați la newsletter-ul magazinului, veți primi un discount de 3% la următoarea comanda, reduceri noi pe email dar și alte tipuri de promoții, destinate mai ales abonaților. Pe site aveți o pagină dedicată feedback-ului din partea clienților. Alte pagini utile ale site-ului se referă la noutăți, promoții, top vânzări dar și pagina producătorilor. Pe pagina producătorilor veți avea listați toți producătorii dar și numărul de produse ale respectivului producător.

Livrarea produselor se efectuează prin firmele de curierat Nemo Express și Fan Courier. Prețul livrării este de 16 lei. Transportul gratuit se aplică la comenzi mai mari de 200 lei pentru București și comenzi mai mari de 500 lei în restul țări. Comenzile primite de magazin până la ora 14:00, se vor expedia a doua zi.

Maxlife.ro are implementat și un sistem de fidelitate, la fiecare comandă efectuată veți primii puncte de fidelitate. Un punct de fidelitate are o valoare de 1 leu. Punctele de fidelitate oferite se calculează ca 5% din valoarea comenzii.

Produsele comandate se pot returna în termen de 14 zile de la data primirii coletului. Trebuie să descărcați și completați forumularul de retur și să îl expediați împreună cu produsele returnate. Plata curierului pentru retur va fi suportată de client.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Maxlife.ro