Inainte, oamenii mergeau la magazinul universal din oras pentru a gasi tot ceea ce le era de folos in casa, in gospodarie, pentru a investi in produse inedite si cadouri deosebite. Acum, insa, magazinul universal este disponibil chiar la domiciliul clientului. Cu o simpla apasare de buton, cu o simpla accesare a site-ului Matiado.ro atat de pe telefon cat si de pe laptop, tableta sau alt dispozitiv mobil, clientii isi pot achizitiona ceea ce le este de folos pentru casa, pentru ingrijirea lor personala sau pentru a-si pune in practica unele pasiuni sau hobby-uri.

Practic, ce ofera magazinul Matiado? Oricat de variata si de exigenta ar fi cererea clientilor, reprezentantii magazinului fac fata cu brio in orice circumstanta. In primul rand, acestia pun la dispozitia oamenilor electronice si electrocasnice, precum uscatoare de rufe, umidificatoare, aspiratoare, ventilatoare, dar si maturi, mopuri si galeti. Pentru ingrijirea personala, oferta site-ului include aparate de ras si de tuns, aparate de masaj, aparate cosmetice si chiar dozatoare de sapun sau de pasta de dinti. De asemenea, sunt disponibile diferite produse si ustensile pentru bucatarie, papuci de casa, produse pentru gradina, accesorii pentru pasionatii de gaming.

Nici oamenii gospodari nu sunt uitati, astfel ca in acest magazin online clientii au de unde isi alege scule de mana, unelte, produse pentru autoturism. Totodata, sunt disponibile si costume pentru copii, accesorii pentru petreceri si produse pentru camping si excursii pe munte. Comanda se face rapid, cu un simplu click sau telefonic. Livrarea are loc intr-un timp foarte scurt prin intermediul firmelor de curierat, iar la comenzi mai mari de 150 de lei, taxele de transport sunt eliminate.

Pentru a face un cadou inedit celor dragi, precum un dozator de bere impresionant, o oglinda LED cu efect de marire, un pat gonflabil pentu masini sau chiar un ondulator magic de par, este suficient un click si o rasfoire rapida a catalogului online. In cazul in care clientii nu primesc produsul dorit sau acesta nu se ridica la nivelul asteptarilor lor, comanda poate fi returnata in maxim 14 zile de la primire.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Matiado.ro