Pentru clientii care sunt mereu ocupati, pentru cei care vor ca locuinta lor sa arate ca din reviste, pentru cei ce au nevoie de produse de bricolaj, de articole pentru constructii si de alte accesorii pentru a-si duce la bun sfarsit proiectele, pentru cei care au de reparat, de renovat, de slefuit si de vopsit, de tuns si de taiat, de gaurit sua de insurubat, Mathaus.ro este locul ideal unde vor gasi tit ceea ce le este necesar in acest sens.

Fiind magazinul de retail Arabesque, reprezentantii acestuia s-au specializat in a comerializa materiale de constructii. De peste doua decenii, Mathaus este cunoscut in toata tara, avand suportul unei echipe de specialisti care stiu ce sfaturi sa ofere clientilor in functei de context dar si unei flote de camioane impresionante si de curieri gata sa aduca la usa clientului produsele comandate. Indiferent de cat de simplu sau de complicat este un proiect, fie ca se amenajeaza o garsoniera sau un apartament sau se construieste casa visurilor, in magazinul online clientii vor gasi toate materialele necesare pentru a-si duce la bun sfarsit proiectele. De la caramida si beton la sisteme de acoperis, de la instalatii la sisteme gips-carton, de la OSB, usi, parchet pana la articole electrice si finisaje, de la pal melaminat la feronerie si produse de gradina. Toate acestea pot fi gasite la cel mai bun raport calitate-pret online.

Cu doar cateva click-uri comanda este finalizata si, o data confirmata, echipa se pune in miscare. Compania Arabesque este cel mai mare si mai important distribuitor de materiale de constructii si de finisaje din tara cu o experienta de peste un sfert de secol in tara. Mathaus asigura transportul, consilierea, mixarea vopselelor, debitarea si cantuirea PAL-ului, fasonarea si debitarea otelului beton.

Plata poate fi efectuata in sistem ramburs sau folosind cardul, iar clientii care nu isi permit sa faca anumite investitii pot opta pentru plata in rate cu dobanda 0. Ceea ce inseamna ca este foarte simplu pentru cei care chiar isi doresc sa faca o schimbare in casa si in viata sa comande produsele necesare!